1 Mai cu bucurie !

Date:

Share post:

Orice sărbătoare este bună, pentru că, întotdeauna, aduce cu ea, multă bucurie în suflet. Ea se exteriorizează și se dă mai departe. Aceasta este și povestea acestei sărbători de 1 mai, din punct de vedere psihologic.

Cu mic, cu mare, toți se adună în fața grătarului, indiferent unde sunt, la Munte, la Mare sau pe terasa și grădina proprie sau a prietenului/vărului/vecinului. Toată lumea are grijă de toată lumea.

1 Mai este despre unitate. Toți suntem Unul. Despre aceasta scrie și în cartea Ecuația vieții. Calea spre fericire. Un exemplu de unitate, care ar fi bine să existe permanent, nu doar pentru o zi.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Internet

spot_img

Articole asemănătoare

Invitație la vizionarea unui nou film KineDok powered by One World Romania

Invitație. Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad vă invită la vizionarea unui nou film din cadrul proiectului  KineDok powered by One World Romania, ediția a 9-a.

Maia Sandu, de Ziua României… Video

Maia Sandu, de Ziua României: „Drumul nostru este comun - locul nostru este împreună în Uniunea Europeană”. 

Cum arată portretul lui Horea, expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal

Portretul lui Horea realizat de artistul Ioan Constande expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

1 Decembrie – Ce îți doresc eu ție, dulce Românie? Concurs național de eseuri istorice

Muzeul Țării Crișurilor Oradea, Complex Muzeal,  organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Universitatea din Oradea și Inspectoratul Școlar Județean Bihor, un nou concurs online de eseuri istorice, având ca temă: 1 Decembrie - Ce îți doresc eu ție, dulce Românie?  care este destinat tinerilor din gimnaziu și liceu.