luni, ianuarie 30, 2023
-0.6 C
București
spot_img

100 de polițiști băcăuani sunt în stradă, zilnic. Care este motivul

În acest weekend, peste 100 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău sunt în stradă, zilnic, pe toată perioada festivalului de muzică de pe insula de agrement din municipiul Bacău.

Polițiștii băcăuani, împreună cu partenerii instituționali acționează pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

Polițiști de la ordine publică, de la structurile de poliţie rutieră, investigaţii criminale și polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale sunt în stradă pentru siguranţa cetăţenilor.

Pentru prevenirea faptelor antisociale și intervenția la evenimente, în această perioadă, sunt organizate zilnic patrule de siguranţă publică, atât pedestre, cât și auto.

O parte din echipa IPJ Bacău care va fi în teren

Efectivele din teren acționează pentru siguranța cetățenilor care participă la evenimentul artistic, dar și pentru supravegherea și fluidizarea traficului rutier.

Sunt utilizate aparatele drugtest și etilotest, dar și autospecialele dotate cu echipamente de supraveghere a traficului și pentru măsurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor, pe drumurile publice din județ.

Totodată, polițiștii de combatere a criminalității organizate vor acționa pentru combaterea traficului și consumului de droguri (Subcomisar de poliţie, Păduraru Cătălina).

Text și foto: IPJ Bacău

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole