joi, martie 30, 2023
12.6 C
București
spot_img

13 ianuarie este ziua viselor împlinite

Așa arată calendarul de astăzi – 13 ianuarie, ziua viselor împlinite. Ce ar fi dacă fiecare zi ar fi pentru noi ziua viselor împlinite, m-am întrebat…

Dar am găsit sensul la întrebarea – de ce doar azi…Răspunsul este simplu: facem bilanțul, balanța contabilă a reușitelor, adunăm, scădem, înmulțim și împărțim. Rezulatatul va fi același și anume concluzia că avem mai multe vise împlinite decât am fi crezut!

Atunci când spunem mulțumesc și suntem recunoscători pentru tot binele din viața noastră, acesta va crește și vom avea numai reușite (Ecuația vieții. Calea spre fericire).

Vi s-a întâmplat vreodată să spuneți asta vreau și să nu obțineți ceea ce vă doreați? De ce așa? Simplu, pentru că nu era spre binele vostru. Universul știe mai bine ce face, legile lui lucrează permenent și ne ajută la conștientizare, evoluție și creștere. Sensul vieții nu este să creștem fizic, ci spiritual.

Pentru mine ziua de 13 ianuarie este o zi minunată, ca toate zilele vieții mele, consider că visele mi-au fost și sunt, permenent, împlinite. Pentru că visele odată materializate, vin altele și altele. Viața fără vis își pierde din culoare. Așa că atunci când planurile trecutului sunt materializate, să dăm foia, creăm alte vise…mai mari, mai frumoase, mai îndrăznețe.

Nu te costă nimic, visează mai departe!

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: ”Prinzător de vise” de Nandhu Kumar de la Pixabay

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole