Ofițerii SPPS primesc 1.500 lei lunar pentru închirierea unei locuințe

Date:

Share post:

Ofiţerii Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS ) din Republica Moldova, care nu deţin în mod individual sau împreună cu soţia/soţul o locuinţă personală sau de serviciu în localitatea în care îşi desfăşoară activitatea, vor primi o indemnizație lunară de 1.500 de lei pentru închirierea spaţiului locativ.

Pentru a obține indemnizația, solicitantul va trebui să depună un set de acte: cerere; contractul de locațiune, înregistrat la Serviciul Fiscal de Stat (SFS);  certificatul eliberat de organul cadastral ce confirmă că ofițerul/soția nu are în proprietate locuință în localitatea respectivă; certificate de stare civilă, certificatul de la locul de muncă al soției (soțului), precum că aceștia nu beneficiază de indemnizație și copia buletinului de identitate al ofițerului.

Indemnizația nu se achită ofițerilor cu domiciliul în localități pe o rază mai mică de 30 km de locul de muncă. Plata indemnizației se va face lunar, iar deciziile de acordare sau de refuz vor fi aprobate de o comisie formată din 7 persoane și condusă de directorul SPPS.

În acest scop, pentru anul 2019 au fost alocați 2.880.000 lei.

Autor: Sofia Filip
Foto: Pixabay.com

 

 

 

 

 

 

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea… Unde? Cine?

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea... Unde? Cine? La aceste întrebări vom răspunde în cele ce urmează. 

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit, pentru persoanele fizice din Republica Moldova.

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Hai pe 11 aprilie la evenimentul…

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Mai multe informații despre ineditul eveniment, în continuare, azi, la Infoanunț.