Nichita Anastasia, campioană mondială la lupte feminine, în vizită la Poliția de Frontieră a Moldovei

Date:

Share post:

Inspector Nichita Anastasia este angajată în Poliția de Frontieră la funcția de ofițer al Serviciului Intervenții Speciale al SPF nr.2 din cadrul Direcției regionale Centru.
Nichita Anastasia, campioană mondială la lupte feminine, în vizită la Poliția de Frontieră a Moldovei
Nichita Anastasia, campioană mondială la lupte feminine, a intreprins o vizită la sediul Poliției de Frontieră.
”Astăzi, ne-am bucurat să o revedem pe colega noastră Anastasia la sediul Poliției de Frontieră în postura de campioană mondială la lupte feminine,” au transmis, într-un material media informativ, colegii de la PR al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră al MAI RM.
Alături de ea a fost prezent și antrenorul – Tudor Cârlan. ”Întâlnirea cu cea mai puternică, curajoasă și frumoasă luptătoare din lume a fost una încărcată cu emoții și mândrie pentru noi, polițiștii de frontieră, fiindcă o avem în echipa noastră”.
În semn de recunoștință și înaltă apreciere pentru performanța atinsă la Campionatul mondial (seniori) la lupte feminine de la Belgrad, inspector Nichita Anastasia a fost decorată cu distincția IGPF – Crucea „Pentru Merit” clasa II. La fel, sincere mulțumiri au fost adresate antrenorului care a reușit să „crească” Moldovei o campioană mondială.
„Sincere felicitări Anastasia! Pentru a câta oară ne-ai făcut mândri ca cetățeni, dar și ca polițiști de frontieră, obținând deja și titlul de campioană mondială. Îți mulțumim ție și antrenorului pentru acest succes și, vă asigurăm că veți avea mereu susținerea colegilor de la frontieră” a ținut să precizeze șeful Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi.
Text: Elena Ștefan
Foto: Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI
spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști. Aceasta este tema subiectului de azi, la Infoanunț

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. Foto

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. 

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea. Unde și când va avea loc acest eveniment, în cele ce urmează.

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Galerie foto inclusiv traseu și premii

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Acesta este subiectul articolul de azi, la Infoanunț.