Maia Sandu i-a felicitat pe ofițerii Serviciului de Protecție și Pază de Stat

Date:

Share post:

Șefa statului moldovenesc, Maia Sandu, i-a felicitat pe ofițerii Serviciului de Protecție și Pază de Stat cu prilejul Zilei profesionale.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, le-a transmis un mesaj de felicitare reprezentanților Serviciului de Protecție și Pază de Stat cu ocazia Zilei profesionale și a celei de-a 31-a aniversări a instituției.

Maia Sandu le-a mulțumit ofițerilor pentru munca depusă la cele mai înalte standarde pentru asigurarea securității statului și i-a felicitat pentru rezultatele obținute.

În acest an Republica Moldova va găzdui cel mai mare eveniment internațional din istoria țării, Comunitatea Politică Europeană, la care sunt așteptați peste 40 de șefi de state și guverne: „Siguranța tuturor acestor lideri este în mâinile voastre și va fi nevoie de multă muncă, de organizare excelentă și de responsabilitate maximă din partea fiecăruia dintre dumneavoastră pentru a reuși. Și eu am încredere că vom reuși!”, a accentuat șefa statului.

De asemenea, președintele Maia Sandu a conferit mai multe distincții de stat pentru angajații instituției în semn de apreciere pentru profesionalism și pentru munca depusă, se arată în comunicatul trimis spre difuzare redacției Infoanunț.

spot_img

Articole asemănătoare

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitățior ilicite, inaugurat în biroul de frontieră… Foto

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitățior ilicite, inaugurat în biroul de frontieră... Unde anume, vom afla cititnd materialul care urmează.

Infoanunț: Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii. FOTO

Infoanunț: Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii. Unde? Când? La aceste întrebări răspundem azi în cele...

Donație primită de Muzeul Național de Istorie a României – micro-expoziție și recital extraordinar

Donație primită de Muzeul Național de Istorie a României - micro-expoziție și recital extraordinar. Azi, la Infoanunț.

Cartușe uitate în bagaje, găsite la Aeroportul Internațional Chișinău. Foto

Cartușe uitate în bagaje, găsite la Aeroportul Internațional ... Mai multe amănunte, azi, la Infoanunț.