20 000 euro au fost găsiți la controlul din Aeroportul Internațional Chișinău

Date:

Share post:

În dimineața zilei de astăzi, 6 mai a.c., polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău au depistat în bagajul unei chișinăuience suma de 20 000 de euro.  Femeia urma să părăsească R. Moldova cu ruta Chișinău-Istanbul, după cum se arată într-un anunț informativ, emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.
În jurul orei 07:15, la controlul de securitate al bagajelor de mână a fost identificată moldoveanca de 28 de ani, care avea în bagajul său 20 000 de euro. S-a constatat că valuta nu era declarată organului vamal.
Conform competențelor, cazul a fost transmis  Serviciului Vamal pentru a continua cercetările. Persoana riscă să fie sancționată contravențional în conformitate cu prevederile art. 431️⃣, 287 alin. (10) Cod Contravențional.
https://border.gov.md/20-000-euro-depistati-la-controlul-de-securitate-aeroportul-international-chisinau
Text și foto:
Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM
spot_img

Articole asemănătoare

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează. 

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă?

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă? Da, perfect adevărat. Despre aceasta vorbim în continuare.

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național. Cea de-a noua ediție va oferi 30 de burse, fiecare în valoare de 5000 de lei/an școlar/elev

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Foto

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Mai multe amănunte în articolul de astăzi.