FetalMed, Chişinău

Date:

Share post:

Cabinet Medical de Obstetrică şi Ginecologie.

La Cabinetul Medical “FETALMED”  puteți beneficia de  servicii medicale de specialitate în domeniul Ginecologiei și Medicinii Fetale. Cabinetul dispune de un ecograf performant, la standarde internaționale cu un spectru larg de opțiuni de analiză. Se pot realiza atât ecografii 2D și 3D, cât și investigații ecografice complexe, de tip 4D și Doppler.

Serviciile de Medicină Materno-Fetale au scopul de a evalua toți factorii de risc ai unei sarcini și de a urmări până la termen evoluția ei. Aici, sunt aplicate și respectate cu strictețe recomandările Fetal Medicine Foundation (FMF) – London, director Prof. Kypros Nicolaides, lideri mondiali în domeniul ecografiei obstetricale și evaluarea precoce a sarcinilor cu risc obstetrical crescut, iar Medicul este instruit în ecografia fetală și a obținut certificatele Fetal Medicine Foundation în ecografia fetală (rezultatele investigațiilor efectuate fiind auditate anual de FMF pentru prelungirea licenței).

Servicii:

Consultații și Ultrasonografie în Medicină Fetală:

– Depistarea sarcinii;

– Screening de trimestrul I (11+0 – 13+6 săptămâni) – estimarea riscului genetic pentru anomalii cromozomiale si morfologia fetală de primul trimestru (prin utilizarea soft-ului Astraia, acreditat de FMF, a cărui rezultat este furnizat, împreună cu interpretarea și explicațiile corespunzătoare imediat după efectuarea ecografiei, de către medic);

– Screening de trimestrul II – 19+6 – 22+0 săptămâni – evaluarea morfologiei fetale – se urmărește dezvoltarea normală pentru fiecare organ în parte;

– Screening de trimestrul III – 24+0 – 42+0 săptămâni – Starea de bine a fătului – evaluarea ecografică a creșterii și stării fătului;

– Ecografie Fetală 2D, 3D, 4D.

Consultaţii şi Ultrasonografie în Ginecologie:

– Consultații și examinare ginecologică;

– Ecografie ginecologică (endovaginal / transabdominal);

– Diagnosticul și tratamentul infertilității cuplului în colaborare cu Centrul de Fertilitate – Omini Clinic din Iaşi);

– Monitorizarea ecografică a ovulației;

Cabinetului Medical “FETALMED” este destinat viitoarelor mame care doresc să apeleze la cele mai moderne tehnici de diagnostic prenatal. Consultaţiile și ecografia sunt efectuate de: Dr. Tatiana Revencu – Medic Obstetrician Ginecolog cu competențe în Ecografia Ginecologică și Medicină Fetală, Supraspecializare în Medicină materno-fetală și evaluarea malformațiilor fetale, King’s College Hospital, Londra, UK (acreditat FMF).

Adresa: str. N. Zelinski 31, of. 74, or. Chişinău

Telefon: (+373 22) 009 303

Gsm: (+373 69) 927 184

Email: tatiana@fetalmed.md

Web: www.fetalmed.md

Orar: L-Marţi: 9-18; Mierc.: 9-16; J-V: 9-18

spot_img

Articole asemănătoare

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție …

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție ... Sunteți invitați sâmbăta 27 APRILIE...

Una dintre cele mai importante competiții de bridge din Europa are loc la … Foto

Una dintre cele mai importante competitii de bridge din Europa are loc la .... Pentru a afla unde citim în continuare informațiile de azi, la Infoanunț. 

Noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul …

Noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul ... Pentru a afla mai multe amănunte în acest sens, citim articolul care urmează.

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în textul pe care îl redăm în continuare la Infoanunț.