Apex Alliance îl numește pe olandezul Harmen Silver director general al hotelului Marmorosch Bucharest

Date:

Share post:

Harmen Silver, manager cu peste 20 de ani de experiență internațională în industria ospitalității, a fost numit director general al Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, cea mai mare investiție a grupului lituanian Apex Alliance din România.

„Mă bucur să pot participa în acest proiect deosebit. Bucureștiul este o bijuterie nedescoperită, cu un mare potențial pentru hoteluri bogate în caracter, arhitectură și povești neașteptate, precum cel pe care îl vom inaugura. Odată cu intrarea Marmorosch Bucharest în portofoliul Apex Alliance, o locație deosebită, de 5 stele, situată în inima Centrului Vechi, putem oferi oaspeților noștri un portofoliu complet de hoteluri din care să aleagă. Având în vedere acest lucru, cu sprijinul echipei mele, mă voi strădui să pun Marmorosch în fruntea listei de destinații locale, așa cum merită”, a declarat Harmen Silver, director general al Marmorosch Bucharest, Autograph Collection.

După inaugurarea ce va avea loc în această vară, Harmen Silver va conduce operațiunile și planurile de dezvoltare pentru primul hotel românesc care s-a alăturat brandului Autograph Collection Hotels, creat de Marriott International pentru călătorii și oaspeții moderni, care caută experiențe captivante.

La conducerea celui mai nou proiect al Apex Alliance, Silver va poziționa hotelul drept cea mai importantă unitate de cinci stele din oraș, cu restaurante și baruri tematice și caracteristici inspirate de istoria bancară a clădirii. În anul 2022 se urmărește atingerea unei rate medii de ocupare de +70%.

Înainte de a se alătura echipei Marmorosch Bucharest, Harmen Silver a condus Château St. Gerlach – un hotel Relais & Châteaux din Valkenburg, Olanda. Cariera sa internațională l-a dus de la Amsterdam (Sofitel Legend the Grand Amsterdam) la Londra (London Hilton, Park Lane), la Berlin (Waldorf Astoria Berlin) și acum la București, lucrând doar în hoteluri premium, cu clasificare de cinci stele și restaurante cu stele Michelin.

Suntem încântați să primim un hotelier cu experiență, precum Harmen, în familia Apex Alliance. Suntem încrezători că împreună cu echipa sa va oferi oaspeților o experiență la standarde internaționale. Credem cu tărie că hotelurile acționează ca ambasadori pentru orice destinație și, în mod implicit, atunci când ospeții primesc servicii excelente în oricare dintre cele cinci hoteluri pe care le operăm în București, destinația devine mai atractivă pentru viitorii vizitatori și, bineînțeles, investițiile străine în țară. Suntem dedicați acestei cauze în efortul nostru de a contribui la creșterea economică a României”, a declarat Gerhard Erasmus, CEO al Apex Alliance Hotel Management.

Marmorosch Bucharest are un total de 217 camere, clasificate în funcție de stantardele Silver și Gold, la care se adaugă apartementele Heritage și Platinum, și spectaculosul apartament Marmorosch Palace. În condițiile normale de lucru, în perioada post pandemie, hotelul va avea o echipă de 110 agajați.

Istoric 

Apex Alliance Hotel Management este un operator litualian independent, care dezvoltă parteneriate de management hotelier pe termen lung cu investitori instituționali, proprietari sau fonduri de investiții, pentru hoteluri deja funcționale sau în faza de investiție. Compania operează cinci hoteluri în București, cu o capacitate totală de peste 1.000 de camere. Acestea sunt Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport, Courtyard Bucharest Floreasca, Moxy Bucharest Old Town și The Marmorosch Bucharest. Grupul a investit circa 120 de milioane euro până în prezent în proprietățile hoteliere din România.

Text și foto: PR GMP 

spot_img

Articole asemănătoare

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024. Acesta este subiectul pe care îl redăm în cele ce urmează.

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară. Acesta este subiectul motivațional pentru acest weekend.

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile. Despre ce este vorba mai exact în articolul care urmează azi, la Infoanunț.

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.