Semnificația numerologică a anului 2022

Date:

Share post:

Care este semnificația numărului 6, număr care guvernează anul 2022? Am analizat din punct de vedere numerologic și pot fi descrise, ca generalități, următoarele aspecte:

  1. Este o cifră pară, deci are ”pereche”, prin urmare este anul în care cei singuri vor uita de singurătate. Prietenie, iubire…
  2. Reprezintă și anul grupului, anul în care se lucrează în echipă, acasă, în familie și/sau la serviciu. Cifra parteneriatului. Chiar și această perioadă tristă a omenirii – ”pandemia” – reprezintă o încercare de grup/țară.
  3. Din punct de vedere spiritual, s-a terminat karma (plățile din trecut, personale sau ale arborelui genealogic) și vom trăi dharma (binecuvântările divine), pentru cei care au învățat lecțiile, au luat examenele și au ajuns la conștientizare.
  4. Oamenii vor trece prin diferite încercări, în continuare, pentru că lupta bine-rău continuă, atât în interiorul, cât și în exteriorul nostru. Atunci când înțelegem că viața trebuie trăită în echilibru, armonie și pace, vom atinge, pe deplin, fericirea.
  5. În 2022, fiecare dintre noi trebuie să lase la o parte ego-ul, aroganța, superioritatea și mândria și să ceară ajutor, să existe o completare, mai ales  acolo unde este ea necesară. Vom trăi lecția responsabilității. Să acceptăm ceea ce nu putem schimba și să fim responsabili pentru noi înșine, dar și pentru ceilalți, apropiați, cunoscuți sau necunoscuți. Să ”tratăm” cu bunătate, bunăvoință și iubire inclusiv natura și mediul înconjurător, pentru că de noi depinde viitorul planetei și umanității, în general.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Arhiva INFO ANUNȚ

spot_img

Articole asemănătoare

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție …

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție ... Sunteți invitați sâmbăta 27 APRILIE...

Una dintre cele mai importante competiții de bridge din Europa are loc la … Foto

Una dintre cele mai importante competitii de bridge din Europa are loc la .... Pentru a afla unde citim în continuare informațiile de azi, la Infoanunț. 

Noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul …

Noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul ... Pentru a afla mai multe amănunte în acest sens, citim articolul care urmează.

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în textul pe care îl redăm în continuare la Infoanunț.