Puterea stă în noi înșine

Date:

Share post:

Avem puterea de a transforma lumea în care trăim într-un loc mai bun. Puterea stă în noi înșine. Moody povestește că foarte mulți dintre cei care au experiențe dincolo de moarte se întorc de acolo, astăzi.

”Să vedem de jos, dimensiunile superioare, nu putem cel puțin cu mintea și creierul uman”, a spus omul de știință Alexander Eben, după ce a revenit din lumea de dincolo.

Eu cred contrariul – putem în ”hainele” pe care le purtăm astăzi, adică având la îndemână acest corp uman, prin vis, telepatie, meditație/yoga și urcând scara la cer.

Eben precizează, cu un optimism debordant, molipsitor: ”Această lume urmează să treacă printr-o trezire globală, la nivelul de conștiință care va aduce cea mai frumoasă armonie, prosperitate și pace, care au existat vreodată în lume!” Mi se pare un vis, dar este un vis frumos și merită să îl trăim.

Atunci când există o dorință ancorată puternic în inimă, reușita este asigurată.

Se face o legătură între Cer și Pământ și totul lucrează spre binele nostru. Credința este în mine și mai presus de mine. Nu îmi imaginez o viață lipsită de credință. Ateii, chiar și în cele cinci minute, înainte de a pleca în lumea de Dincolo, vor spune: ”Doamne ajută!”

Cred că mai devreme sau mai târziu, omul ajunge la conștiința Divină. Altfel trăim rătăciți, confuzi și nu înțelegem sensul vieții.

Fragment din cartea – Ecuația vieții. Calea spre fericire

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

spot_img

Articole asemănătoare

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea… Unde? Cine?

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea... Unde? Cine? La aceste întrebări vom răspunde în cele ce urmează. 

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit, pentru persoanele fizice din Republica Moldova.

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Hai pe 11 aprilie la evenimentul…

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Mai multe informații despre ineditul eveniment, în continuare, azi, la Infoanunț.