20 000 euro au fost găsiți la controlul din Aeroportul Internațional Chișinău

Date:

Share post:

În dimineața zilei de astăzi, 6 mai a.c., polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău au depistat în bagajul unei chișinăuience suma de 20 000 de euro.  Femeia urma să părăsească R. Moldova cu ruta Chișinău-Istanbul, după cum se arată într-un anunț informativ, emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.
În jurul orei 07:15, la controlul de securitate al bagajelor de mână a fost identificată moldoveanca de 28 de ani, care avea în bagajul său 20 000 de euro. S-a constatat că valuta nu era declarată organului vamal.
Conform competențelor, cazul a fost transmis  Serviciului Vamal pentru a continua cercetările. Persoana riscă să fie sancționată contravențional în conformitate cu prevederile art. 431️⃣, 287 alin. (10) Cod Contravențional.
https://border.gov.md/20-000-euro-depistati-la-controlul-de-securitate-aeroportul-international-chisinau
Text și foto:
Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM
spot_img

Articole asemănătoare

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea… Unde? Cine?

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea... Unde? Cine? La aceste întrebări vom răspunde în cele ce urmează. 

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit, pentru persoanele fizice din Republica Moldova.

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Hai pe 11 aprilie la evenimentul…

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Mai multe informații despre ineditul eveniment, în continuare, azi, la Infoanunț.