Polițiștii băcăuani s-au alăturat echipei Patrula Internetului din Berești-Tazlău

Date:

Share post:

La data de 20 mai a.c., polițiștii Postului de Poliție Berești-Tazlău au desfășurat o activitate preventivă, în cadrul campaniei Patrula Internetului, la Şcoala Generală Găiceana.

La activitate au participat elevi, cadre didactice şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, după cum se arată într-un comunicat informativ, emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Prin aceste întâlniri, polițiștii își propun conștientizarea de către elevi în privința potențialelor pericole online, aceștia fiind vulnerabili în fața provocărilor întâlnite în mediul virtual.

Întâlnirile au un caracter interactiv, menite să stârnescă interesul și implicarea elevilor în argumentarea beneficiilor internetului și înțelegerea fenomenului criminalității.

Text și foto: Poliția Română Bacău

spot_img

Articole asemănătoare

Semimaraton Iași 2024, ediție record. Inimile alergătorilor au bătut de peste … mii de ori pentru copiii aflați în dificultate

Semimaraton Iași 2024, ediție record. Inimile alergătorilor au bătut de peste ... mii de ori pentru copiii aflați în dificultate.

Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iași…

Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iași... Mai multe amănunte în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție …

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție ... Sunteți invitați sâmbăta 27 APRILIE...

Una dintre cele mai importante competiții de bridge din Europa are loc la … Foto

Una dintre cele mai importante competitii de bridge din Europa are loc la .... Pentru a afla unde citim în continuare informațiile de azi, la Infoanunț.