Grădini uimitoare. Proiecte, bune de pus în practică sau doar să le privim. Foto și video

Date:

Share post:

Mai multe imagini postate pe un site de social media ne arată cum am putea să ne amenajăm propriile grădini, iar dacă nu le avem, nu ne râmâne decât să ne bucurăm de aceste fotografii inedite, excepționale.

Inclusiv filmarea video ne arată uimitorul rezultat final, al amenajării unei grădini simple, tranformată într-un colț de rai.

O imagine surprizătoare arată o grădină mare de familie, cu o pergolă uimitoare și un birou amanajat, chiar în spațiul liber.

Povestea aparține unei familii care a apelat la ajutorul unor persoane specializate. Iată ce spun aceștia. În cele ce urmează este istoria unei grădini minunate, relatată chiar de ei.

Povestea relatată de Ema, proprietara casei

Nick și Doug ne-au fost recomandați de niște prieteni locali care i-au însărcinat cu transformarea grădinii lor din Londra. Impactul a fost uimitor și abia așteptam să ne renovăm grădina cu ei.

Nick și Doug formează o echipă fantastică și este o adevărată plăcere să lucrezi cu ei. Am început procesul cu o întâlnire lungă pentru a discuta obiectivele și bugetul. Amândoi au avut o viziune și idei grozave, împingându-ne să ne lărgim orizontul, dar ținând cont întotdeauna de stilul nostru. Ne-am simțit pe deplin incluși în proces, dar, fără îndoială, designul lor a depășit toate așteptările noastre.

Ca parte a briefingului, am dorit să încorporăm o cameră de grădină/un birou acasă, iar Nick & Doug ne-au ajutat să creăm o zonă interioară/exterioară integrală. Am câștigat într-adevăr două spații de locuit în plus între grădină și biroul de acasă. Au proiectat inteligent grădina în diferite zone.

Grădina a devenit mai versatilă și se simte mai mare, în ciuda camerei de grădină de 45 m2 din capătul celălalt. Designul este frumos și încorporează o varietate de materiale și texturi pentru a da profunzime și interes. Plantarea este uimitoare, cu o paletă delicată de nuanțe de albastru, violet, roz și alb.

Mulți prieteni au comentat că arată ca o grădină de la The Chelsea Flower Show. Este un refugiu de liniște să stai pe terasă în soarele dimineții devreme cu ziarul și cafeaua și apoi, la celălalt capăt al zilei, să îți aduni prietenii sub pergolă pentru a te bucura de un foc de tabără și de muzică.


În serile mai liniștite, simpla plăcere de a privi grădina din bucătărie, cu lumina sa subtilă, face ca întreaga casă să se simtă mai spațioasă. Nu am schimba nimic și suntem încântați de ea.

În plus, Nick și Doug ne-au prezentat o echipă fabuloasă de întreținere care o menține ca nouă și care se implică în continuare în deciziile de plantare, cum ar fi bulbii de primăvară. Nu am putea recomanda The Distinctive Gardener mai mult decât atât.

Text: Emma & Michael 

Foto: pinterest/video: youtube

spot_img

Articole asemănătoare

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la … Galerie foto

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la ... Pentru a afla unde și mai multe amănunte despre acest minunat eveniment, citim informațiile în cele ce urmează.

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Fotografii fascinante

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Muzeul Fotbalului vă invită să petreceți sărbătorile într-un mod unic.

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Foto

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Despre aceasta vorbim pe larg în cele ce urmează.

Nou în Palas Campus. Noutatea o vedem în imaginile fascinante, azi, la Infoanunț

Nou în Palas Campus Iași. Noutatea o vedem în imaginile fascinante, azi, la Infoanunț. Pentru a afla în ce constă această noutate, citim articolul care urmează.