Copii au petrecut o zi din vacanță la frontieră. Foto

Date:

Share post:

Porțile instituției s-au deschis și Poliția de frontieră a Republicii Moldova s-a bucurat prezența unor oaspeți minunați. Zeci de copii au vizitat sâmbătă, 15 iulie 2022, sediul Poliției de Frontieră.
Ziua a fost una memorabilă nu doar pentru micuți, dar și pentru părinții acestora – polițiști de frontieră.
Care este specificul activității de frontieră și toate curiozitățile meseriei, în care profesează mamele sau tații, au devenit mult mai cunoscute.
Copii au explorat cu un interes aparte orice echipament și autospecială, folosite la controlul și supravegherea frontierei de stat.  Unii dintre ei și-au demonstrat abilitatea excelentă de țintaș la tirul electronic.
În cadrul evenimentului, șeful Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi le-a mulțumit picilor fiindcă de multe ori, în situații dificile și în misiunile de frontieră, anume ei sunt cei care încurajează și sunt inspirație pentru părinți. „Promitem că ziua va fi de neuitat, cu multe surprize și activități speciale pentru voi, scumpii noștri!
A urmat întâlnirea așteptată cu două echipe canine, care s-a lăsat cu multă admirație din partea copiilor, iar animatorii au adus culoare evenimentului și voie bună tuturor. Au fascinat cu  demonstrații de forță și intervenții tactice polițiștii de frontieră, deținătorii Beretei de Onoare.
Totodată, conducerea Poliției de Frontieră a premiat copiii care au participat la concursul de desen „Frontiera: trecut, prezent și viitor”.
#Oamenii_FRONTIEREI #copii #distracții
Mai multe fotografii pe pagina de facebook al IGPF: https://www.facebook.com
Text și foto:
Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM
spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în celel ce urmează.

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii. Unde? Când și despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO. Mai multe informații despre acest minunat eveniment expozițional, în cele ce urmează.

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.