De ziua mamei

Date:

Share post:

Spectacole de neuitat la gradinițele din R. Moldova

  • La mulți ani dragi femei…

8 martie ziua internațională a femeii, ziua mamelor din lumea întreagă. De la cei mici din grădinițe până la cei mari, adică tăticii, cu toții au felicitat femeia – femeia mamă, femeia soră, femeia colegă, femeia funcționar, femeia educator, femeia profesor, femeia șofer și exemplele ar putea continua. Și la gradinița ”Mickey Mouse” din capitala R. Moldova, copiii și mici și mai mari și-au felicitat mamele cu un spectacol demonstrativ inclusiv în limba engleză. Felicitări educatoarelor și doamnei profesoare de limba engleză care a determinat copiii să pătrundă în tainele unei limbi străine prin muzică, o metodă ingenioasă și perfectă de a atrage atenția picilor spre o limbă nouă, total necunoscută pentru ei. Felicitări dragele noastre și desigur un călduros ”La mulți ani” mămicilor din lumea întreagă, tuturor fetelor și femeilor pentru că acum, în acest sezon primăvăratic, este ziua lor!

IMG_6750 IMG_6753 IMG_6767

spot_img

Articole asemănătoare

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Fotografii fascinante

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Muzeul Fotbalului vă invită să petreceți sărbătorile într-un mod unic.

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Foto

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Despre aceasta vorbim pe larg în cele ce urmează.

Nou în Palas Campus. Noutatea o vedem în imaginile fascinante, azi, la Infoanunț

Nou în Palas Campus Iași. Noutatea o vedem în imaginile fascinante, azi, la Infoanunț. Pentru a afla în ce constă această noutate, citim articolul care urmează. 

Primele impresii despre o vizită de lucru în Regatul Belgiei. Cine, când …

Primele impresii despre o vizită de lucru în Regatul Belgiei. Cine, când ... Aceasta este tema pe care o dezvoltăm în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.