Maia Sandu a avut o discuție telefonică cu Președintele Serbiei

Date:

Share post:

Marți au existat informații publice potrivit cărora cetățeni sârbi ar fi fost plătiți pentru destabilizarea statului Republica Moldova. În acest context și nu numai, președintele Repubicii Moldova, Maia Sandu a avut o discuție cu omologul său sârb.

Informația a fost transmisă redacției Infoanunț de către biroul de presă al Președinției și o redăm în cele ce urmează.

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat astăzi la telefon cu Președintele Republicii Serbia, Aleksandar Vučić.

Discuția a avut loc în contextul declarației șefei statului de la începutul săptămânii, cu privire la riscurile de destabilizare a situației din țara noastră și eventuala implicare a cetățenilor altor state, se arată în comunicatul menționat.

Cei doi lideri și-au reconfirmat respectul pentru integritatea teritorială a țărilor și și-au exprimat disponibilitatea de cooperare pentru a preveni activitățile ilegale cu implicarea cetățenilor țărilor noastre.

De asemenea, șefa statului moldovenesc l-a felicitat pe omologul său sârb cu prilejul Zilei Statalității, marcată astăzi în Serbia.

spot_img

Articole asemănătoare

Semimaraton Iași 2024, ediție record. Inimile alergătorilor au bătut de peste … mii de ori pentru copiii aflați în dificultate

Semimaraton Iași 2024, ediție record. Inimile alergătorilor au bătut de peste ... mii de ori pentru copiii aflați în dificultate.

Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iași…

Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iași... Mai multe amănunte în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție …

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție ... Sunteți invitați sâmbăta 27 APRILIE...

Una dintre cele mai importante competiții de bridge din Europa are loc la … Foto

Una dintre cele mai importante competitii de bridge din Europa are loc la .... Pentru a afla unde citim în continuare informațiile de azi, la Infoanunț.