#IGPF prietenul copiilor! S-a alăturat evenimentului și un personaj surpriză. Imagini minunate

Date:

Share post:

Primăvara este anotimpul reînvierii naturii, a speranțelor și a dorințelor de a realiza lucruri minunate. Aceasta este perioada perfectă pentru începuturi de succes. Așa și-a propus echipa Poliției de Frontieră să pună temelie unei tradiții frumoase și anume: întâlniri matinale între polițiștii de frontieră și copii.
Astăzi, de 1 martie, reprezentanții Frontierei de Stat a Republicii Moldova au salutat elevii de la Liceul Teoretic „Spiru Haret” , din Chișinău.
Oamenii care stau de strajă patriei lor le-au urat o primăvară minunată și o zi plină cu emoții pozitive, însoțit de un Mărțișor.
În echipa de frontieră a fost și un patruped, care s-a alăturat inițiativei și a salutat copii în felul său neobișnuit, captând toată atenția.
”Ne bucurăm că am reușit să schițăm zâmbete pe chipurile copiilor, să le trezim curiozitatea cine suntem și să primim invitația de a reveni. Noi am acceptat!”, ne-au transmis reprezentanții media.
Tot astăzi, câțiva polițiști de frontieră vor susține o lecție deschisă pentru cei mai curioși să afle despre misiunile Poliției de Frontieră și rolul în sistemul Afacerilor Interne, după cum au transmis pentru Infoanunț colegii de la Secția relații publice, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM.
spot_img

Articole asemănătoare

Semimaraton Iași 2024, ediție record. Inimile alergătorilor au bătut de peste … mii de ori pentru copiii aflați în dificultate

Semimaraton Iași 2024, ediție record. Inimile alergătorilor au bătut de peste ... mii de ori pentru copiii aflați în dificultate.

Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iași…

Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iași... Mai multe amănunte în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție …

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție ... Sunteți invitați sâmbăta 27 APRILIE...

Una dintre cele mai importante competiții de bridge din Europa are loc la … Foto

Una dintre cele mai importante competitii de bridge din Europa are loc la .... Pentru a afla unde citim în continuare informațiile de azi, la Infoanunț.