Reprezentanții HoReCa, încurajați să se promoveze în Iași City App. Iată cum și unde

Date:

Share post:

Primăria Municipiul Iași le oferă cetățenilor și vizitatorilor informații actuale și cu aplicația Iași City App, disponibilă în limbile română și engleză.

Reprezentanții HoReCa, încurajați să se promoveze în Iași City App. Iată cum și unde

În aplicație se regăsesc informații despre unitățile de cazare și alimentație publică, barurile și restaurantele, muzeele și punctele de interes turistic, bazele sportive și de agrement. De asemenea, calendarul evenimentelor le oferă turiștilor și ieșenilor posibilitatea de a se conecta la viața orașului și de a-și planifica timpul liber.

Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS:

  • https://android-apk.org/com.schubertundfranzke.cityapp.iași/64410119-iași/
  • https://apps.apple.com/ro/app/iași-official-app/id1138211747

Conducerea Primăriei Municipiului Iași invită persoanele și organizațiile care activează în domeniul turismului să își creeze cont în această aplicație, cont pe care îl vor putea gestiona ușor și care le va da posibilitatea să actualizeze în permanență și în timp real informațiile pe care le consideră relevante.

Pentru a primi contul de utilizator și instrucțiunile necesare conectării este necesar ca persoana organizațiile să trimită un e-mail cu subiectul <<cont app>> pe adresa turism.iasi@gmail.com gestionată de Centrul de Informare Turistică Iași.

Informațiile au fost transmise de către Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Iași.

Foto: Arhiva (deschidere)/ Facebook/Ziarul de Iasi (interior)

spot_img

Articole asemănătoare

Semimaraton Iași 2024, ediție record. Inimile alergătorilor au bătut de peste … mii de ori pentru copiii aflați în dificultate

Semimaraton Iași 2024, ediție record. Inimile alergătorilor au bătut de peste ... mii de ori pentru copiii aflați în dificultate.

Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iași…

Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iași... Mai multe amănunte în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție …

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție ... Sunteți invitați sâmbăta 27 APRILIE...

Una dintre cele mai importante competiții de bridge din Europa are loc la … Foto

Una dintre cele mai importante competitii de bridge din Europa are loc la .... Pentru a afla unde citim în continuare informațiile de azi, la Infoanunț.