Îngerii sunt printre noi, dar cum îi recunoaștem?

Date:

Share post:

Îngerii sunt printre noi, dar cum îi recunoaștem? Vi s-a întâmplat să întâlniți în drumul vostru un om binevoitor, care să vă întindă o mână chiar dacă nu vă cunoștea deloc?

S-a întâmplat să primiți de la un om total necunoscut un cuvânt frumos, o încurajare?

Ați avut vreo experiență care v-a demonstrat că îngerii există? Culmea este că mulți oameni care au acest rol de înger pe Pământ nici măcar nu îl conștientizează. Se trezesc în împrejurări inexplicabile pentru ei, unde să facă pace între doi oameni sau mai mulți… Și exemplele pot continua. Dar povestiți voi mai departe.

De ce vorbim acum despre îngeri? Pentru că am găsit două cărți pe care le recomandăm ca lectură: Rugăciuni către îngeri a lui Kyle Gray și Despre îngeri. Întrebări și răspunsuri al cărei autor este Ovidiu Dragoș Argeșeanu.

Și da, în aceste volume găsiți răspunsuri la toate întrebările pe care le aveți cu și despre îngeri, a cărei existență și realitate este incontestabilă.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: arhiva/Infoanunț

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Petiție pentru salvarea bazelor sportive din București

Petiție pentru salvarea bazelor sportive din București. Cine a lansat această idee și mai multe amănunte în cele ce urmează.

România regală la Muzeul Țării Crișurilor. Foto

România regală la Muzeul Țării Crișurilor. Aceasta este tema articolului care îl redăm în continuare, azi, la Infoanunț.

Când și unde va avea loc cea de-a patra ediție a Festivalului „Dans, Artă, Multidisciplinaritate” – D.A.M. 4

Când și unde va avea loc cea de-a patra ediție a Festivalului „Dans, Artă, Multidisciplinaritate” – D.A.M. 4. La aceste întrebări răspundem în cele ce urmează.

Infoanunț: Începând de azi, metroul va circula direct între…

Infoanunț: Începând de azi, metroul va circula direct între... Mai multe amănunte în cele ce urmează.