Eveniment: Cea de-a patra ediție a Festivalului „Dans, Artă, Multidisciplinaritate” – D.A.M. 4. Programul la Infoanunț. Foto

Date:

Share post:

Eveniment: Cea de-a patra ediție a Festivalului „Dans, Artă, Multidisciplinaritate” – D.A.M. 4, la Iași. Programul la Infoanunț.

Luni, 3 iunie 2024, începe, la Iași, cea de-a patra ediție a Festivalului „Dans, Artă, Multidisciplinaritate” – D.A.M. 4, organizat de Facultatea de Teatru, Programul de Studii Coregrafie, de la Universitatea Națională de Arte „George Enescu”.

Evenimentele din cadrul festivalului se vor desfășura până duminică, 9 iunie a.c.

Lansare eveniment

Evenimentul este lansat printr-o conferință de presă dedicată D.A.M.4. la care vor fi prezenți rectorul UNAGE, prof. univ. dr. Aurelian Bălăiță, coordonatorul festivalului, prof univ. dr. Lorette Enache, conf. univ. dr. Călin Ciobotari, directorul Școlii Doctorale de Teatru, dansatorul și coregraful francez Guillaume Siard, director în cadrul Centrului Național de Artă Coregrafică – „Ballet Preljocaj”.

Proiectul este susținut printr-un grant al Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași, intitulat „ArtCenters – Baze de practică artistică multidisciplinară ale UNAGE Iași” (CNFIS-FDI-2024-F-0107).

Parteneri în acest minunat proiect

Parteneri: Primăria Municipiului Iași, Palas Iași, Wink Public Multimedia, Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași, Ateneul Național din Iași, Muzeul Național al Literaturii Române Iași – Casa Pogor, Casa Muzeelor.

Infoanunț este partener media.

Informațiile ne-au fost oferite de Coordonator al Festivalului Dans, Artă, Multidisciplinaritate, Conf. univ. dr. Lorette Enache.

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Fascinant! Magnificats aduce în Atrium 120 de pisici, iar 300 de căței vor putea fi admirați în gărdina Palas

Fascinant! Magnificats aduce în Atrium 120 de pisici, iar 300 de căței vor putea fi admirați în grădina Palas. Două competiții inedite au loc în acest weekend, la Palas: Magnificats aduce în Atrium 120 de pisici, iar 300 de căței vor putea fi admirați în parc.

Gala Zâmbet în dar 2024: generozitate și artă pentru copiii vulnerabili

Gala Zâmbet în dar 2024: generozitate și artă pentru copiii vulnerabili. A opta ediție a Galei Zâmbet în dar, organizată de Salvați Copiii Iași pe 20 septembrie, a reunit sute de invitați pentru a celebra generozitatea și binele.

„Noaptea cercetătorilor”: experimente distractive pentru copii și conferințe informale

„Noaptea cercetătorilor” revine în parcul Palas: experimente distractive pentru copii și conferințe informale cu cercetători și alte surprize.

Zilele Orașelor Înfrățite

Zilele Orașelor Înfrățite. După Forumul Orașelor Înfrățite, eveniment care a reunit, pe 23 și 24 septembrie 2024, în jur de 50 de primari din România și Republica Moldova.