Ce loc ocupă orașul Iași după numărul tranzacțiilor imobiliare?

Date:

Share post:

Ce loc ocupă orașul Iași după numărul tranzacțiilor imobiliare? La această întrebare vom răspunde azi, în cele ce urmează.

Un număr de aproximativ cinci mii de locuințe s-au vândut în județul Iași în prima jumătate a anului 2024. Recordul de vânzări la Iași, dar și în regiunea de Dezvoltare Nord-Est, a fost înregistrat în februarie, când s-au vândut peste 30% din totalul locuințelor tranzacționate în întregul semestru I din 2024.

Județul Iași este al doilea din țară, după Timiș, dar foarte aproape de acesta, ”ca număr de unități individuale tranzacționate”, potrivit datelor înregistrate în statisticile Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

În Regiunea Nord-Est, numărul locuințelor tranzacționate a fost de aproape zece mii. Jumătate dintre aceste vânzări s-au înregistrat în județul Iași. Bacău și Suceava au avut 1.570, respectiv 1.378 de unități individuale vândute, în timp ce în județul Botoșani s-au realizat cele mai puține astfel de vânzări din regiune (523). Un articol pe larg în acest sens poate fi cititi aici.

Foto: pixabay

spot_img

Articole asemănătoare

BIFF 2024 vine cu două filme istorice de excepție

BIFF 2024 vine cu două filme istorice de excepție. Care sunt acestea, în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Hai și tu la cel mai mare Festival Retro din Europa!

Hai și tu la cel mai mare Festival Retro din Europa! Diskoteka aduce starurile muzicii anilor `80 și `90 pe scena din grădina Palas, la cel mai mare Festival Retro din Europa.

NOU! 77 tone detergent contrafăcut reținute de inspectorii vamali. FOTO

NOU! 77 tone detergent contrafăcut reținute de inspectorii vamali. Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România – Iași

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România - Iași. Acesta este subiectul de azi, la Infoanunț.