Începe Festivalul Internațional al Sportului pentru Tineret Iași 2024

Date:

Share post:

Începe Festivalul Internațional al Sportului pentru Tineret Iași 2024.

Fundația ALTIUS ACADEMY a Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și Inspectoratul Școlar Județean Iași, organizează Festivalul Internațional al Sportului pentru Tineret Iași 2024.

Activitățile practice ale Festivalului se vor desfășura în perioada 29 august – 19 octombrie 2024 și vor avea loc pe terenurile de sport ale instituțiilor școlare partenere, conform parteneriatului cu Inspectoratul Școlar Județean Iași.

Mai multe informații despre eveniment

Festivalul Internațional al Sportului pentru Tineret 2024 este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Iași și este implementat în perioada august – octombrie 2024.

Festivalul Internațional al Sportului pentru Tineret va fi un eveniment care se focalizează pe crearea unui mediu sportiv, competițional și educațional cathartic în același timp, care să genereze stare de bine, să promoveze mișcarea în aer liber, interacțiunea, respectul și toleranța prin comportamente responsabile, altruiste, proactive, dar și aprofundarea relațiilor între tineri din medii diferite.

Diferite activități fizice sub forma unor competiții sportive

Evenimentul își propune să ofere tinerilor din Iași și invitaților un cadru organizat în care să desfășoare diferite activități fizice sub forma unor competiții sportive cu scop recreativ (fotbal, streetball, rugby tag, teqball, calisthenics, petanque) și posibilitatea de a se întâlni cu modele sociale din lumea sportului, care să împărtășească invitaților din experiența lor în cadrul unor mese rotunde sau reuniuni cu diferite teme, unele propuse chiar de participanți și moderate de cadre universitare.

Activitățile practice ale Festivalului Internațional al Sportului pentru Tineret vor avea loc pe terenurile de sport ale instituțiilor școlare partenere, conform parteneriatului cu Inspectoratul Școlar Județean Iași: Școala Gimnazială „Alexandru cel Bun” Iași (rugby tag), Școala Gimnazială „Ștefan Bârsănescu” Iași, Colegiul Teoretic de Informatică

„Grigore Moisil” Iași (streetball), Școala Gimnazială „Elena Cuza” Iași (fotbal), Colegiul Național „Costache Negruzzi” Iași (fotbal), Colegiul Național Iași (fotbal), Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași (fotbal), Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași (fotbal), Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu” Iași și Facultatea de Educație Fizică și Sport, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (teqball).

Unde au loc înscrierile

Înscrierile pentru participarea la competițiile sportive din cadrul festivalului au loc în perioada 19-26 august 2024, mai multe informații sunt accesibile pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/profile.php?id=61550614762511

Text: PR Eveniment

Foto: arhiva

 

spot_img

Articole asemănătoare

BIFF 2024 vine cu două filme istorice de excepție

BIFF 2024 vine cu două filme istorice de excepție. Care sunt acestea, în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Hai și tu la cel mai mare Festival Retro din Europa!

Hai și tu la cel mai mare Festival Retro din Europa! Diskoteka aduce starurile muzicii anilor `80 și `90 pe scena din grădina Palas, la cel mai mare Festival Retro din Europa.

NOU! 77 tone detergent contrafăcut reținute de inspectorii vamali. FOTO

NOU! 77 tone detergent contrafăcut reținute de inspectorii vamali. Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România – Iași

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România - Iași. Acesta este subiectul de azi, la Infoanunț.