Carte de Condoleanțe în memoria Regelui Mihai I

Date:

Share post:

 

O Carte de Condoleanțe în memoria Majestății Sale Defuncte Regele Mihai I al României este deschisă la Ambasada României din Chișinău. Anunțul a fost făcut de către ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță, pe o rețea de socializare, transmite IPN.

Cetățenii Republicii Moldova care doresc să transmită mesaje de condoleanțe Familiei Regale sunt așteptați la sediul Ambasadei României, din strada București 66/1, în zilele de 15 și 16 decembrie, de la ora 10.00 la 12.00 și, respectiv, 14.00 – 16.00.

Pe data de 14 decembrie a.c., în aceleași intervale orare, sunt așteptați reprezentanți ai instituțiilor publice centrale din Republica Moldova, ai partidelor politice parlamentare si extra-parlamentare și membrii corpului diplomatic acreditat.

Guvernul României a declarat zilele de 14, 15 și 16 decembrie – zile de doliu național pe întreg teritoriul României.

Cu deosebit regret, anunțăm și noi că Majestatea Sa Regele Mihai I a încetat din viață pe 5 decembrie a.c., la reședința privată din Elveția, unde se afla în tratament pentru o afecțiune incurabilă, actualmente.

Ligia Beatrice Vasilescu

spot_img

Articole asemănătoare

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024. Acesta este subiectul pe care îl redăm în cele ce urmează.

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară. Acesta este subiectul motivațional pentru acest weekend.

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile. Despre ce este vorba mai exact în articolul care urmează azi, la Infoanunț.

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.