Vremea se încălzește

Date:

Share post:

Temperaturile care se vor înregistra în următoarele zile pe teritoriul Republicii Moldova vor fi destul de ridicate pentru această perioadă a anului. Meteorologul de serviciul al Serviciului Hidrometeorologic de Stat, Natalia Ungureanu, a declarat pentru IPN că se încălzește atât ziua, cât și noaptea.

La noapte se vor înregistra între -3 și -8 grade Celsius, iar mâine ziua vor fi în jur de 0 grade Celsius. Începând de luni, 29 ianuarie, vor predomina, pe timp de noapte, temperaturi de până la -6 grade Celsius, iar pe timp de zi, temperaturile vor crește până la +7 grade Celsius.

De marți, 30 ianuarie, temperaturile pe timp de noapte vor fi în jur de 0 grade Celsius, iar pe timp de zi maximele vor atinge pe alocuri chiar și 8 grade Celsius. Temperaturile se vor menține și în primele zile din luna februarie.                                        (Ion Panfil)

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în celel ce urmează.

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii. Unde? Când și despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO. Mai multe informații despre acest minunat eveniment expozițional, în cele ce urmează.

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.