Premierul României vine la Chișinău

Date:

Share post:

Premierul României, Viorica Dăncilă, va efectua pe 27 februarie a.c. o vizită oficială la Chişinău. Oficialul român menționează că va avea o întrevedere cu premierul Pavel Filip, în cadrul căreia va discuta întărirea cooperării dintre Guvernul României şi al Republicii Moldova.
Viorica Dăncilă a declarat, citată de Agerpres, pe pagina electronică, că în Parlamentul European a susținut cu tărie întărirea relațiilor dintre cele două state şi, în același timp, a susținut şi susține parcursul european al Republicii Moldova.
„Prima mea deplasare, după ce merg la instituțiile europene, va fi în Republica Moldova. Astfel, pe 27 voi merge la Chișinău şi voi avea prima discuție cu domnul prim-ministru Filip. Vom vedea cum vom putea întări cooperarea dintre Guvernul României şi al Republicii Moldova şi sunt convinsă că acest lucru va fi un pas important în întărirea relațiilor dintre cele două țări”, a declarat Dăncilă, la Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România, unde au fost prezenți şi primari din Republica Moldova.
Direcția comunicare și protocol al Guvernul Republicii Moldova a declarat pentru IPN că deocamdată nu este stabilită o agendă a vizitei premierului Dăncilă la Chișinău.                                                                                                               (Ligia Beatrice Vasilescu)

spot_img

Articole asemănătoare

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024. Acesta este subiectul pe care îl redăm în cele ce urmează.

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară. Acesta este subiectul motivațional pentru acest weekend.

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile. Despre ce este vorba mai exact în articolul care urmează azi, la Infoanunț.

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.