MAE IE a participat la organizarea evenimentelor dedicate Zilei Europei 2018

Date:

Share post:

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova împreună cu Delegaţia Uniunii Europene la Chişinău a participat la organizarea evenimentului deja devenit tradiţional în luna mai în Grădina Publică “Ştefan cel Mare” – Orăşelul European.

La standul Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene vizitatorii au avut posibilitatea să adreseze întrebări privind parcursul european al ţării noastre, să participe la concursuri şi quiz-uri cu tematica Uniunii Europene şi să beneficieze de materiale informaţionale privind procesul de implementare a Acordului de Asociere RM-UE. Totodată, evenimentul a oferit posibilitatea prezentării proiectelor şi programelor implementate în ţara noastră cu suportul Uniunii Europene.

Amintim că Guvernul Republicii Moldova a aprobat Planul de Acţiuni cu privire la celebrarea Zilei Europei pentru anul 2018, care include o serie de activităţi de promovare a valorilor europene şi proiectelor de dezvoltare, realizate din fonduri europene, se arată întrun comunicat al MAE IE R. Moldova, emis spre difuzare redacției noastre de la Chișinău.

spot_img

Articole asemănătoare

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la … Galerie foto

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la ... Pentru a afla unde și mai multe amănunte despre acest minunat eveniment, citim informațiile în cele ce urmează.

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Fotografii fascinante

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Muzeul Fotbalului vă invită să petreceți sărbătorile într-un mod unic.

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Foto

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Despre aceasta vorbim pe larg în cele ce urmează.

Nou în Palas Campus. Noutatea o vedem în imaginile fascinante, azi, la Infoanunț

Nou în Palas Campus Iași. Noutatea o vedem în imaginile fascinante, azi, la Infoanunț. Pentru a afla în ce constă această noutate, citim articolul care urmează.