Un chestionar BNM are scopul de a evidenția ce metode de plată sunt bune

Date:

Share post:

Banca Națională a Moldovei a elaborat un chestionar pentru a determina nivelul de utilizare a metodelor alternative de plată, cum ar fi: sistemele automatizate de deservire bancară la distanță, cardul de plată, contul de plăți ș.a. Astfel, BNM își propune să identifice necesitățile utilizatorilor, precum și cauzele ce îi împiedică să recurgă la sistemele de plată fără numerar.

Totodată, chestionarul urmărește stabilirea interesului publicului larg pentru implementarea inovațiilor prin intermediul tehnologiilor mobile, sunt de părere specialiștii BNM.

Participarea fiecărui respondent este importantă, deoarece va contribui la realizarea unei ample analize a situației din Republica Moldova pentru realizarea scopurilor menționate anterior.

Chestionarul se află poate fi descărcat de pe site-ul oficial www.bnm.md

                                                                                              Ion Panfil

Foto: pixabay.com

spot_img

Articole asemănătoare

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție …

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție ... Sunteți invitați sâmbăta 27 APRILIE...

Una dintre cele mai importante competiții de bridge din Europa are loc la … Foto

Una dintre cele mai importante competitii de bridge din Europa are loc la .... Pentru a afla unde citim în continuare informațiile de azi, la Infoanunț. 

Noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul …

Noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul ... Pentru a afla mai multe amănunte în acest sens, citim articolul care urmează.

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în textul pe care îl redăm în continuare la Infoanunț.