Un chestionar BNM are scopul de a evidenția ce metode de plată sunt bune

Date:

Share post:

Banca Națională a Moldovei a elaborat un chestionar pentru a determina nivelul de utilizare a metodelor alternative de plată, cum ar fi: sistemele automatizate de deservire bancară la distanță, cardul de plată, contul de plăți ș.a. Astfel, BNM își propune să identifice necesitățile utilizatorilor, precum și cauzele ce îi împiedică să recurgă la sistemele de plată fără numerar.

Totodată, chestionarul urmărește stabilirea interesului publicului larg pentru implementarea inovațiilor prin intermediul tehnologiilor mobile, sunt de părere specialiștii BNM.

Participarea fiecărui respondent este importantă, deoarece va contribui la realizarea unei ample analize a situației din Republica Moldova pentru realizarea scopurilor menționate anterior.

Chestionarul se află poate fi descărcat de pe site-ul oficial www.bnm.md

                                                                                              Ion Panfil

Foto: pixabay.com

spot_img

Articole asemănătoare

Despre recunoștință, sprijin și generozitate la Gala Zâmbet în Dar. Video

Despre recunoștință, sprijin și generozitate la Gala Zâmbet în Dar. Aici, aproape de noi, în orașul Iași și zonele...

Este bine să știm: AloeTurm, ideal pentru toamna aceasta

Este bine să știm: AloeTurm, ideal pentru toamna aceasta. A venit toamna, iar Forever AloeTurm si-a adunat fortele si e gata sa intre in actiune

Informații generale despre deschiderea SCAF

Informații generale despre deschiderea SCAF, bilete și locații. Aceasata este tema pe care o redăm în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Azi: Fragmente muzicale celebre din istoria cinematografiei vor răsuna în Amfiteatrul Palas

Azi: Fragmente muzicale celebre din istoria cinematografiei vor răsuna în acordurile Filarmonicii Moldova Iași, în Amfiteatrul Palas.