500 de beneficiari ai programului „Prima Casă”

Date:

Share post:

500 de familii tinere și tineri au obținut credite în cadrul programului guvernamental „Prima Casă”. Alte 27 de cereri privind acordarea creditelor au fost acceptate, iar încă 33 sunt în proces de examinare.

În total, prin intermediul celor cinci bănci participante la program, au fost oferite credite în sumă de peste 230 milioane de lei, iar suma garanțiilor oferite de stat este de aproape 116 milioane de lei.

Suprafața unui apartament procurat este, în medie, de 59 de metri pătrați, cu o valoare de circa 544 mii de lei, iar vârsta medie a solicitanților este de 31 ani. Din numărul total al beneficiarilor, 397 sunt familii tinere, iar 163 – tineri necăsătoriți.

Programul guvernamental „Prima Casă” a fost lansat la 26 martie 2018. Informații detaliate despre program pot fi găsite pe site-ul www.primacasa.gov.md și la numerele de telefon: (022) 22 60 65, (022) 22 60 53, (022) 26 25 52.

Autor: Sofia Filip
Foto: Pixabay.com
spot_img

Articole asemănătoare

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea… Unde? Cine?

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea... Unde? Cine? La aceste întrebări vom răspunde în cele ce urmează. 

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit, pentru persoanele fizice din Republica Moldova.

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Hai pe 11 aprilie la evenimentul…

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Mai multe informații despre ineditul eveniment, în continuare, azi, la Infoanunț.