Kaufland pregătește investiții de 300 milioane euro în Republica Moldova

Date:

Share post:

Kaufland, unul dintre cele mai active lanțuri comerciale din România, a trecut Prutul, pregătind investiții de peste peste 300 milioane euro în Republica Moldova.

Anul acesta, Kaufland a demarat construcția primelor trei magazine la Chișinău, iar ulterior rețeaua va fi extinsă până la 20 de magazine în toată țara și un centru logistic propriu. Astfel, urmează să fie create peste 2.000 de locuri de muncă.

Compania germană a promis că angajații magazinelor vor avea un salariu minim de 7.500 de lei. În plus, lanțul comercial se va baza foarte mult pe marfă de producție internă.

Autor: Sofia Filip
Foto: Kaufland
spot_img

Articole asemănătoare

Semimaraton Iași 2024, ediție record. Inimile alergătorilor au bătut de peste … mii de ori pentru copiii aflați în dificultate

Semimaraton Iași 2024, ediție record. Inimile alergătorilor au bătut de peste ... mii de ori pentru copiii aflați în dificultate.

Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iași…

Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iași... Mai multe amănunte în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție …

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție ... Sunteți invitați sâmbăta 27 APRILIE...

Una dintre cele mai importante competiții de bridge din Europa are loc la … Foto

Una dintre cele mai importante competitii de bridge din Europa are loc la .... Pentru a afla unde citim în continuare informațiile de azi, la Infoanunț.