Programul „Prima Casă” a depășit pragul de 1.000 de beneficiari

Date:

Share post:

Peste 1000 de locuințe au fost procurate în cadrul Programului „Prima Casă” din Republica Moldova. Pentru anul următor, Guvernul și-a propus să includă în program minumum 3.000 de beneficiari.

1.004 de familii tinere și tineri necăsătoriți au obținut credite în cadrul Programului guvernamental „Prima Casă”, lansat la 26 martie curent. În total, prin intermediul băncilor participante la program, au fost oferite credite în sumă de peste 475 milioane de lei, iar suma garanțiilor oferite de stat este de aproape 238 milioane de lei. Cele mai multe locuințe prin intermediul Programului au fost procurate în municipiile Chișinău, Bălți și Cahul.

Autor: Sofia Filip

Foto:Pixabay.com

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Foto

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Imaginile vorbesc de la sine și le vedem în articolul de azi.

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? Câteva idei … Foto

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? La această întrebare vom răspunde cu câteva sugestii de cadouri potrivite pentru fiecare dintre noi, mari și mici.

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când?

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când? La aceste trei întrebări răspundem în cele ce urmează.

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la …

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la ... Pentru a afla răspunsul la întrebare, citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.