Înțelepciune și succes: Aveți dreptul de a cunoaște succesul și pacea interioară

Date:

Share post:

Dr. Wayne W. Dyer este de părere că dreptul de a cunoaște succesul și pacea interioară este un drept pe care fiecare dintre noi l-a câștigat prin naștere. ”Aveți prin naștere dreptul de a cunoaște succesul și pacea interioară, fiind un copil al lui Dumnezeu. Sunteți îndreptățiți să aveți o viață plină de bucurie, dragoste și fericire”, subliniază conferențiarul dr. Wayne, autor a 28 de cărți, realizator de programe audio și video. Succesul înseamnă recunoașterea muncii. Iar aprecierea aduce încredere în sine și desigur, pace interioară.

Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Pixabay

spot_img

Articole asemănătoare

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea… Unde? Cine?

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea... Unde? Cine? La aceste întrebări vom răspunde în cele ce urmează. 

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit, pentru persoanele fizice din Republica Moldova.

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Hai pe 11 aprilie la evenimentul…

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Mai multe informații despre ineditul eveniment, în continuare, azi, la Infoanunț.