Prima ediție Hive Eastern Europe se desfășoară la București

Date:

Share post:

Hive Eastern Europe Chapter și revista Business Review anunță prima ediție a Hive Global Leadership Program în perioada 11-13 octombrie 2019 în București. Evenimentul își propune să aducă laolaltă 100 de participanți din țări est-europene care își doresc să se dezvolte și să construiască o societate mai bună, alături de cei 25 de speakeri și facilitatori din America, Europa, Asia și Africa. Cele trei zile ale programului de leadership oferă participanților un cadru deschis dezvoltării profesionale și personale, cu numeroase prelegeri, activități interactive și momente de introspecție.

Hive este o comunitate globală de lideri și antreprenori fondată în Statele Unite ale Americii, la San Francisco, în anul 2013. Comunitatea Hive include peste 2.800 de manageri executivi, antreprenori, specialiști în tehnologie și inovatori din 130 de țări.

Am lansat Hive din dorința de a crea o comunitate internațională formată din oameni excepționali care să poată adresa problemele cu care se confruntă generația noastră și găsi soluții practice”, a declarat Ryan Allis, fondatorul Hive. „Am dezvoltat un curriculum unic aducând laolaltă experiența personală a membrilor noștri, opera lui Tom Chi, inovatorul GoogleX și cele mai importante programe de leadership dezvoltate în școli de business din lume, printre care Harvard Business School, Singularity University Executive Program, Stanford d.school, Ashoka: Innovators for the Public, Harvard Graduate School Leadership Institute, The Art of Living Foundation, Landmark Curriculum for Living”, a adăugat Allis.

Printre absolvenții programului de leadership Hive se numără manageri executivi ai unor companii cu cifre de afaceri de peste 250 milioane de dolari, câștigători ai unor medalii olimpice, profesori la Harvard și Stanford, antreprenori din tehnologie, ingineri de top de la Facebook, Google și Apple, cercetători la Banca Mondială și ONU, astronauți și supraviețuitori ai genocidului din Rwanda, deveniți speakeri inspiraționali.

Hive înseamnă pentru mine o comunitate de oameni cu adevărat speciali, care au o mentalitate, o energie și aspirații comune. Indiferent dacă ți-ai găsit drumul în viață, ori dacă acum ești în căutarea lui, Hive îți vine în ajutor și te ajută să înaintezi în îndeplinirea visurilor tale. Cred că România are un mare potențial în ceea ce privește calitatea umană și că împreună putem schimba în bine societatea noastră”, a menționat Oana Molodoi, fondator și coordonator al Programului Hive Eastern Europe.

Mai mult, participanții la Hive Eastern Europe devin automat membri ai comunității globale, având acces la Hive Social Network, aplicație online și grup de social media, Hive Global Summit,  evenimentele regionale Hive, cursurile lunare de leadership, precum și orice eveniment local organizat sub egida Hive.

 

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în celel ce urmează.

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii. Unde? Când și despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO. Mai multe informații despre acest minunat eveniment expozițional, în cele ce urmează.

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.