Ce produse cosmetice folosesc românii pe timpul verii

Date:

Share post:

Deodorantele, gelurile de duș și șampoanele sunt produsele cele mai cumpărate de români pe timpul verii, potrivit unei analize ImportDirect.ro, retailer online de tip hard discount și unul dintre cei mai mari importatori direcți de produse originale de calitate și la preț mic din România. Alături de aceste cosmetice, sunt achiziționate mai des în această perioadă produsele din categoria igienă orală, cele de curățenie pentru uz casnic și scutecele.

Valoarea medie a unei comenzi plasate pe timpul verii de clienții finali în magazinul online ImportDirect.ro este de 400 de lei (TVA inclusă). La nivelul unui an, comanda medie a unui client B2C pe ImportDirect.ro are valoarea de 300 de lei (TVA inclusă).

În comenzile plasate pe timpul verii pe ImportDirect.ro clienții includ frecvent împreună produse cosmetice ce se regăsesc în kit-ul standard de îngrijire estivală, precum: loțiune demachiantă, loțiune tonică, creme de față de zi și de noapte (produse pentru ten),  gel de duș, loțiuni de corp și de plajă (pentru corp), șampon, balsam și ulei de păr. Produsul vedetă al acestei veri pe ImportDirect.ro a fost un șampon pentru păr vopsit, L’Oréal Paris Elseve Color-Vive, de 250 de ml., la prețul de 6,6 lei fără TVA.

Achiziția unui kit de produse cosmetice necesare pe timpul verii de pe ImportDirect.ro poate costa cu până la 30% mai puțin față de aceleași produse cumpărate din alte magazine multinaționale. Putem oferi prețuri foarte bune, accesibile tuturor, pentru produse originale și de calitate de la cele mai cunoscute branduri, datorită colaborării directe pe care o avem cu producătorii produselor comercializate și a faptului că lucrăm cu stocuri limitate provenind mai ales din capete de stoc”, spune Zsolt Forika, CEO ImportDirect.ro.

Dacă, în mod obișnuit, un client face o achiziție la fiecare două luni sau trimestrial, pe perioada verii, frecvența comenzilor plasate poate ajunge la 6 – 8 săptămâni. Cei mai mulți clienți finali care fac achiziții de produse originale de calitate și la preț mic de pe ImportDirect.ro sunt din marile orașe: București, Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara.

De la începutul anului, ImportDirect.ro a introdus în ofertă o nouă categorie de produse, jucării, și a suplimentat categoriile deja existente – o noutate o reprezintă comercializarea de pensule pentru machiaj și cosmetice.

Suntem în permanență interesați de îmbunătățirea categoriilor de produse listate în magazinul nostru și, în următoarele luni, avem în vedere diversificarea ofertei cu produse din categoria birotică, pentru a lista o gamă cât mai diversificată de produse de strictă necesitate și a deveni, astfel, un one-stop-shop”, mai spune Zsolt Forika.

Foto: Pixabay.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Foto

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Imaginile vorbesc de la sine și le vedem în articolul de azi.

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? Câteva idei … Foto

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? La această întrebare vom răspunde cu câteva sugestii de cadouri potrivite pentru fiecare dintre noi, mari și mici.

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când?

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când? La aceste trei întrebări răspundem în cele ce urmează.

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la …

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la ... Pentru a afla răspunsul la întrebare, citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.