Manifestări dedicate Zilei Armatei Române la Chișinău

Date:

Share post:

Ambasada României în Republica Moldova organizează, în zilele de 24 și 25 octombrie 2019, o serie de manifestări cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei Române.

Ambasadorul României în Republica Moldova, E.S. Daniel Ioniță, și ataşatul apărării militar şi aero al României în Republica Moldova, colonel Cristi Ladaniuc, vor participa joi, 24 octombrie 2019, începând cu ora 12.00, la ceremonia de reinaugurare a Cimitirului de Onoare al Ostașilor Români din localitatea Nemţeni (r. Hînceşti), se arată într-un anunț informativ. La eveniment, vor participa reprezentanţi ai Ministerului Apărării al Republicii Moldova, Episcopul Basarabiei de Sud, Preasfințitul Părinte Veniamin, membrii Asociației Republicane a Veteranilor de Război ai Armatei Române din Republica Moldova precum şi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Manifestările vor continua vineri, 25 octombrie 2019, începând cu ora 11.00, cu desfășurarea unei ceremonii militare de comemorare a eroilor români la Cimitirul Eroilor din Chișinău, menționează aceeași sursă.

La eveniment, vor participa Ambasadorul României în Republica Moldova, E.S. Daniel Ioniță, și ataşatul apărării militar şi aero al României în Republica Moldova, colonel Cristi Ladaniuc, reprezentanți ai Ministerului Apărării al Republicii Moldova, Înaltpreasfinţitul Petru, Arhiepiscop al Chişinăului, Mitropolit al Basarabiei şi Exarh al Plaiurilor, membrii Asociației Republicane a Veteranilor de Război ai Armatei Române din Republica Moldova precum și reprezentanţi ai autorităţilor locale.

 

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea… Unde? Cine?

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea... Unde? Cine? La aceste întrebări vom răspunde în cele ce urmează. 

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit, pentru persoanele fizice din Republica Moldova.

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Hai pe 11 aprilie la evenimentul…

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Mai multe informații despre ineditul eveniment, în continuare, azi, la Infoanunț.

Invitație: Simpozion – 183 de ani de la nașterea lui Iosif Vulcan

Invitație la Simpozionul: 183 de ani de la nașterea lui Iosif Vulcan, prin intermediul Infoanunț. Unde? Când?