Mesajul zilei de 13.11. la INFO ANUNȚ: ”Mă eliberez cu ușurință de trecut!”

Date:

Share post:

Una dintre cele mai mari probleme ale unora dintre noi este ancorarea în trecut. Ne gândim des la ce a fost și privim spre viitor. În aceste condiții uităm să trăim aici și acum. Dar pentru a trăi într-un prezent continuu trebuie să ne eliberăm cu ușurință de trecut și să lăsăm viața să curgă, având deplină încredere în procesul vieții.

Mă elibez cu ușurință de trecut! Începând de azi, creez doar gânduri frumoase și sănătoase, care îmi vor aduce împlinire sufletească și reușită în tot și în toate!”

Atunci când ne eliberăm de trecut, lăsăm viața să își urmeze cursul firesc, și vedem în fața noastră lumina, ca în imaginea de mai sus. Mergeți spre lumină ca să fiți ai luminii!

Îi acceptăm pe cei de lângă noi, cunoscuți și necunoscuți, așa cum sunt și le îngăduim să fie ei înșiși. ”Nu încerc să schimb caracterul celor de lângă mine. Cel mai bun lucru pe care îl pot face este să mă schimb pe mine. Acesta este lucrul cel mai bun pe care îl pot face pentru ceilalți”.

Cum îi privim pe cei de lângă noi? Îi catalogăm buni sau răi, judecăm…dar nu acesta este sensul vieții. Nu suntem noi în măsură să judecăm. Sunt două modalități simple de a-i accepta pe cei de lângă noi, așa cum sunt ei, și acestea sunt următoarele:

  1. Prin ochii lui Dumnezeu (cum îi vede Dumnezeu)
  2. Toți suntem UNUL.

Odată ce ne eliberăm de trecut, anulăm karma noastră și a familiei noastre. Ne schimbăm modul de a înțelege viața în totalitatea ei, cu bucurie și tristețe, iubire și iertare, compasiune și regret. Și exemplele ar putea continua…

Imediat ce suntem eliberați de trecutul care oricum nu mai este, noi devenim UNUL. ”Sunt în linia întâi a trezirii unei noi conștiințe pentru întreaga planetă. Sunt gata să-mi lărgesc orizontul gândirii”.

Posibil este greu pentru necunoscători, dar indiferent în ce categorie sunteți, începători sau avansați, adresează-ți ție însuți/însăți întrebarea ”ce înseamnă unul și de ce să fim unul?”

Răspunsul nu va întârzia să apară. Acesta este secretul.

 

Ligia Beatrice Vasilescu/psihologie spirituală

 

spot_img

Articole asemănătoare

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la … Galerie foto

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la ... Pentru a afla unde și mai multe amănunte despre acest minunat eveniment, citim informațiile în cele ce urmează.

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Fotografii fascinante

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Muzeul Fotbalului vă invită să petreceți sărbătorile într-un mod unic.

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Foto

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Despre aceasta vorbim pe larg în cele ce urmează.

Nou în Palas Campus. Noutatea o vedem în imaginile fascinante, azi, la Infoanunț

Nou în Palas Campus Iași. Noutatea o vedem în imaginile fascinante, azi, la Infoanunț. Pentru a afla în ce constă această noutate, citim articolul care urmează.