Mesajul zilei de 14.11. la INFO ANUNȚ: ”Sunt o ființă armonioasă!”

Date:

Share post:

Această săptămână este dedicată propriei persoane, sinelui, de aceea mesajul Universului este să spunem și să conștientizăm că ”da, sunt o ființă armonioasă!”

Astăzi ne propunem să fim în armonie cu noi înșine, cu Divinitatea și cu ceilalți.

Sunt în armonie cu toți oamenii, locurile și lucrurile din lumea înconjurătoare. Sunt în pace, pacea fiind starea mea naturală”.

Pentru a avea armonie și pace sunt absolut obligatorii gândurile pozitive. Atunci când în viața noastră apare binele și noi îl negăm spunând că nu credem, pur și simplu ne alungăm binele! Deci, fără negații! Numai afirmații și gânduri frumoase, pentru a trăi permanent armonios.

Continuăm să ne exprimăm nestingheriți, așa cum simțim, lăsându-ne ghidați de intuiție. ”Este dreptul meu din naștere să mă exprim în maniere care îmi aduc împlinire.

Aveți un vis? Mergeți spre el. Vizualizați ce vă doriți și veți avea, cu o singură condiție să fie în concordanță cu legile universale – liberul arbitru, binele, iubirea.

Ce aduce bucurie sufletului? Gândiți-vă și faceți pași spre aceasta. În fiecare zi câte un pas mic. Și aceasta contează!

 

Ligia Beatrice Vasilescu/psihologie spirituală

Foto: Maximilian Cotea

spot_img

Articole asemănătoare

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție …

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție ... Sunteți invitați sâmbăta 27 APRILIE...

Una dintre cele mai importante competiții de bridge din Europa are loc la … Foto

Una dintre cele mai importante competitii de bridge din Europa are loc la .... Pentru a afla unde citim în continuare informațiile de azi, la Infoanunț. 

Noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul …

Noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul ... Pentru a afla mai multe amănunte în acest sens, citim articolul care urmează.

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în textul pe care îl redăm în continuare la Infoanunț.