Nou! Este publicată documentația de atribuire privind dispozitivele electronice conectate la internet

Date:

Share post:

Prin Hotărârea de Guvern nr. 370/2020 a fost alocată suma de 150 milioane de lei pentru achiziția de 250.000 de dispozitive electronice conectate la internet, destinate elevilor din mediile defavorizate, fiind desemnat Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate (ONAC) pentru realizarea achiziției acestora.

ONAC a demarat o serie de consultări de piață, cu scopul de a avea o imagine a capacității de producție și livrare a dispozitivelor electronice, în contextul pandemiei de COVID-19. Ca urmare a consultării pieței au fost definitivate specificațiile tehnice ale dispozitivelor electronice, se arată într-un anunț informativ al ONAC. Ulterior, documentația aferentă a fost supusă avizării Comitetului Tehnico-Economic pentru Societatea Informațională, primind aviz pozitiv în data de 23 iunie 2020.

Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate a publicat în cursul acestei zile, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), documentația de atribuire ca urmare a definitivării etapei de planificare. Odată cu publicarea în SEAP a documentației, ofertanții pot solicita ONAC clarificări și depune oferte, menționează aceeași sursă media.

Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate, la final, va comunica Ministerului Educației și Cercetării rezultatele achiziției, fiind direct responsabil de ducerea la îndeplinire a Hotărârii de Guvern nr. 370/2020.

Comunicat al MEC/foto și text

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Foto

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Imaginile vorbesc de la sine și le vedem în articolul de azi.

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? Câteva idei … Foto

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? La această întrebare vom răspunde cu câteva sugestii de cadouri potrivite pentru fiecare dintre noi, mari și mici.

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când?

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când? La aceste trei întrebări răspundem în cele ce urmează.

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la …

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la ... Pentru a afla răspunsul la întrebare, citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.