Anunț – dezbatere publică – online

Date:

Share post:

Ministerul Sănătății de la București organizează marți, 15 septembrie 2020, ora 9.00, o dezbatere publică în sistem de videoconferință cu tema: proiectul de Ordin pentru asigurarea asistenței medicale a preșcolarilor, elevilor din unitățile de învățământ preuniversitar și studenților din instituțiile de învățământ superior pentru menținerea stării de sănătate a colectivităților şi pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos.         

Înscrierea solicitanților la dezbatere se va face la adresa de e-mail: moancea@ms.ro, până la data de 14.09.2020, ora 16.00, în limita unui număr de maximum 100 persoane, timpul alocat pentru dezbatere fiind de 50 de minute, întrucât acestea sunt limitările impuse de platforma Webex, se arată într-un anunț informativ emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Persoanele care vor participa la dezbaterea în sistem videoconferință vor fi înscrise în ordinea în care a fost primită solicitarea de participare la adresa de e-mail mai sus menționată, dar nu mai mult de 100 persoane.

spot_img

Articole asemănătoare

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Fotografii fascinante

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Muzeul Fotbalului vă invită să petreceți sărbătorile într-un mod unic.

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Foto

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Despre aceasta vorbim pe larg în cele ce urmează.

Nou în Palas Campus. Noutatea o vedem în imaginile fascinante, azi, la Infoanunț

Nou în Palas Campus Iași. Noutatea o vedem în imaginile fascinante, azi, la Infoanunț. Pentru a afla în ce constă această noutate, citim articolul care urmează. 

Primele impresii despre o vizită de lucru în Regatul Belgiei. Cine, când …

Primele impresii despre o vizită de lucru în Regatul Belgiei. Cine, când ... Aceasta este tema pe care o dezvoltăm în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.