Allianz-Ţiriac a dat startul unei campanii care oferă gratuit poliţa de locuinţă PAD la încheierea poliţei facultative

Date:

Share post:

Allianz-Ţiriac Asigurări a lansat de Ziua Mondială a Habitatului o campanie prin care sprijină proprietarii de locuinţe să-şi protejeze căminele, oferindu-le gratuit poliţa obligatorie PAD clienţilor care încheie o asigurare facultativă de locuinţă cu o primă anuală de minimum 300 de lei şi o frecvenţă de plată trimestrială, semestrială sau anuală.

Poliţa PAD, cu o valabilitate de un an, este oferită gratuit clienţilor care încheie o asigurare de locuinţă facultativă emisă de Allianz-Ţiriac în perioada 5 octombrie – 5 decembrie 2020. Sunt luate în considerare în campanie toate produse de asigurare facultativă de locuinţă distribuite de Allianz-Ţiriac, direct sau prin intermediari, se arată într-un anunț informativ emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Allianz-Ţiriac vine astfel în sprijinul clienţilor săi şi le oferă protecţie completă a locuinţelor într-o perioadă în care, în plină pandemie de coronavirus, acestea au devenit mult mai importante, fiind în acelaşi timp casă, birou şi principalul scut de protecţie în faţa agresivitătii noului coronavirus.

Datele Allianz-Ţiriac arată că, deşi oamenii au petrecut mai mult timp acasă în ultimele luni marcate de pandemie, frecvenţa riscurilor la care sunt supuse locuinţele nu s-a diminuat.

Cele mai mari pagube consemnate în statisticile Allianz-Ţiriac în această perioadă au fost provocate de incendii, însă cele mai frecvente daune au fost cauzate de inundaţiile provocate de apa de conductă, de furtună şi vijelii şi de avariile la instalaţiile de încălzire centrală, transmite PR – Divizia Market Management şi Comunicare Allianz-Ţiriac Asigurări.

Prin campania derulată în umătoarele două luni, Allianz-Ţiriac rămâne consecventă strategiei sale de încurajare a asigurărilor non-auto, cu accent pe servicii de calitate, datorită cărora peste 200.000 de proprietari îşi lasă anual locuinţa în grija Allianz-Ţiriac.

Peste 4.000 de proprietari care şi-au asigurat locuinţele la Allianz-Ţiriac şi au avut daune au primit, în prima jumătate din 2020, despăgubiri de peste 14 milioane de lei.

Mai multe informaţii despre beneficiile unei asigurări de locuinţă şi soluţiile pe care le propunem pot fi accesate pe website-ul Allianz-Ţiriac, menționează aceeași sursă media.

Istoric Allianz-Țiriac Asigurări

Allianz-Țiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare și asigurări și cel mai valoros brand de asigurări din lume, potrivit celei mai recente evaluări Interbrand. În România, compania se bucură de stabilitate financiară și de încrederea clienților de peste 25 de ani.  Succesul Allianz-Țiriac stă în echipa de peste 4.000 de profesioniști care se afla în spatele fiecărei reușite a companiei.

Text și foto: Divizia Market Management şi Comunicare Allianz-Ţiriac Asigurări

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea… Unde? Cine?

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea... Unde? Cine? La aceste întrebări vom răspunde în cele ce urmează. 

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit, pentru persoanele fizice din Republica Moldova.

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Hai pe 11 aprilie la evenimentul…

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Mai multe informații despre ineditul eveniment, în continuare, azi, la Infoanunț.

Invitație: Simpozion – 183 de ani de la nașterea lui Iosif Vulcan

Invitație la Simpozionul: 183 de ani de la nașterea lui Iosif Vulcan, prin intermediul Infoanunț. Unde? Când?