Akson Medical, or. Chișinău

Date:

Share post:

Akson Medical este unul dintre cei mai mari furnizori de tehnică medicală din Republica Moldova, fiind concentrat pe avansarea sănătății și asistenței medicale prin furnizarea soluțiilor clinic superioare.

Având în spate o experiență de peste 10 ani și cu un portofoliu de producători precum Getinge, Halyard, Richard Wolf, Schulke, TeleFlex putem oferi soluții și produse inovatoare pentru săli de operație, săli de operație hibride, terapie intensivă, săli de pregătire chirurgicală, sterilizare și dezinfecție și alte departamente din cadrul instituțiilor medicale.

Obiectivul companiei Akson Medical este de a conduce industria medicală spre o nouă revoluție tehnologică, de a oferi performanțe pe termen lung și de a contribui la îmbunătățirea sistemului medical, iar fiecare produs al Akson Medical

reflectă accentul pe atingerea unor rezultate clinice mai bune.

Adresa: str. Meșterul Manole 9, or. Chișinău

Telefon: (+373 22) 232 133

Fax: (+373 22) 203 111

Email: info@akson.md

Web: www.akson.md

Orar: L-V: 9-18

spot_img

Articole asemănătoare

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție …

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție ... Sunteți invitați sâmbăta 27 APRILIE...

Una dintre cele mai importante competiții de bridge din Europa are loc la … Foto

Una dintre cele mai importante competitii de bridge din Europa are loc la .... Pentru a afla unde citim în continuare informațiile de azi, la Infoanunț. 

Noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul …

Noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul ... Pentru a afla mai multe amănunte în acest sens, citim articolul care urmează.

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în textul pe care îl redăm în continuare la Infoanunț.