A fost desemnata Masina Anului 2018 in Europa

Date:

Share post:

Volvo XC40 a castigat trofeul Masina Anului 2018 in Europa.
E pentru prima oara in istorie cand Volvo intra in posesia premiului European Car of the Year.
Modelul lansat in urma cu doar cateva luni a primit 325 de voturi din partea unui juriu compus din 60 de jurnalisti auto din 23 de tari din Europa.
Pe locul 2 a venit Seat Ibiza, cu 242 de puncte, iar ultimul loc al podiumului a fost ocupat de BMW Seria 5, cu 226 de puncte.
Kia Stinger (204 voturi), Citroen C3 Aircross (171 voturi), Audi A8 (169 voturi) si Alfa Romeo Stelvio (163 voturi) au fost si ele prezente in finala.
Trofeul a fost decernat in cadrul unui eveniment desfasurat la Geneva, acolo unde astazi incepe primul mare Salon Auto al anului pe Batranul Continent.

 Trofeul European Car of the Year se decerneaza din 1964, iar conditiile de eligibilitate presupun ca masina sa fi fost lansata pe durata anului precedent si estimarea de vanzari sa depaseasca 5.000 de unitati pe an.

Anul trecut, competitia a fost castigata de Peugeot 3008.
sursa:Ziare.com

spot_img

Articole asemănătoare

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Foto

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Te-ai bucurat de cele mai frumoase evenimente sub cerul liber, ai avut parte de distracție.

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu. Muzeul Național de Istorie a României organizează, în lunile iulie și august 2024, o serie de ateliere de creație și educație muzeală care valorifică două dintre expozițiile temporare disponibile publicului în această perioadă.

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Foto

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Mai multe amănunte, în continuare, la Infoanunț.

Știați că… UAIC ocupă locul … în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024

Știați că... UAIC ocupă locul ... în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024.