Aeroportul Chișinău, gazda celui mai spectaculos Air Show

Date:

Share post:

Aeroportul Chişinău a fost gazda unui show aviatic de excepţie, în acest week-end. Chiar din primele ore ale dimineţii, mii de chişinăuieni şi oaspeţi ai Capitalei s-au grăbit să vadă air show-ul, pregătit de Avia Invest și în acest an. Salturile efectuate de paraşutişti sportivi din Federația de parașutism a Republicii Moldova au deschis evenimentul.

Piloţii Aeroclubului României s-au avântat primii pe cer şi au tăiat respiraţia vizitatorilor prin trucurile acrobatice executate cu măiestrie. Au urmat ”albinele letoniene”, echipa Baltic Bees, care a reuşit ca de fiecare dată să impresioneze publicul cu cele mai complicate acrobaţii executate cu multă precizie, se arată într-un comunicat media.

Tunelul aerodinamic, adus pentru prima dată în Republica Moldova, a stârnit senzaţie şi dorinţă maximă în rândul miilor de vizitatori. Cei dornici de senzaţii tari au putut să-și testeze curajul şi să planeze preţ de câteva minute în tunelul aerodinamic, unde accesul publicului a fost gratuit. Adrenalina și entuziasmul maxim s-a citit pe fața celor care l-au testat.

Pe parcursul zilei, vizitatorii au avut ocazia să vadă nu doar o vastă expoziţie de avioane şi tehnică aeronautică, dar să intre în cabina piloților şi să simtă cum e să fii la cârma avionului.

Oaspeţii air show-ului au admirat şi participantele Concursului „Stewardesa Anului”, care s-au duelat pentru titlul de cea mai bună însoţitoare de bord. Iar premiul mare a fost pe măsură: o vacanţă de șapte zile în Tenerife. Au fost premiate și participantele de pe locul 2 și 3, cu un sejur la Paris și 2 bilete tur-retur Chișinău-Veneția.

Avia Invest a pregătit surprize şi cadouri de proporţii pentru toţi vizitatorii săi. Pe lângă programul de pe cer şi distracţii de la sol, cel mai norocos participant înscris în concursul online al Aeroportului Internaţional Chişinău a câștigat o vacanţă All Inclusive pe 7 zile în Dubai. Alți doi participanți au primit câte 2 bilete tur retur pentru destinaţiile Veneţia şi Paris.

Pe parcursul show-ului, atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de artişti consacraţi de la noi, cum ar fi Metodie Bujor, Anastasia Lazariuc și Adrian Ursu.

Oamenii au dansat și au aplaudat ore în șir cântecele trupelor „Zdob și Zdub” și formației „3 Sud Est”. Vizitatorii au cântat împreună cu artiștii cele mai îndrăgite piese și le-au mulțumit cu aplauze furtunoase.

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.

Cine se extinde în Spania, unde lansează al patrulea activ imobiliar, în valoare de 3,5 mil. dolari. Foto

MetaWealth, cea mai importantă platformă de investiții imobiliare fracționate, se extinde în Spania și lansează al patrulea asset din portofoliu.

Surprizele minunate de la Festivalul SFR

Vorbim în cele ce urmează despre minunatele surprize ale Festivalului SFR. Organizatorii festivalului Serile Filmului Românesc anunță lansarea celui de-al treilea număr al ziarului CineGazeta SFR.