Allianz-Țiriac și Comitetul Paralimpic Român își unesc forțele pentru susținerea sportivilor

Date:

Share post:

Allianz-Țiriac Asigurări, reprezentantul în România al celui mai valoros brand de asigurări din lume, a devenit asigurătorul oficial al sportivilor paralimpici, după ce a semnat un parteneriat cu Comitetul Paralimpic Român.

Inițiativa se aliniază la valorile și strategia Allianz-Țiriac și completează proiectele de susținere a performanței sportive în derulare, printre care se numără parteneriatul cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR). La nivel global grupul Allianz sprijină printr-un parteneriat strategic, pe termen lung, mișcările olimpice și paralimpice.

“Sportivii paralimpici sunt exemple pentru fiecare dintre noi, ne demonstrează că orice barieră poate fi depășită cu voință, consecvență și că fiecare dintre noi poate atinge performanța cu atitudinea potrivită. Au toată admirația și atenția noastră și le suntem alături, pentru că eforturile lor merită să fie mai mult cunoscute. Suntem pregătiți să construim împreună un parteneriat de durată pentru un viitor mai bun și incluziv”, a declarat , CEO al Allianz-Țiriac.

La Comitetului Paralimpic Român sunt afiliate 38 de structuri sportive ce formează o echipă de 277 de atleți activi competițional la 14 discipline sportive adaptate.

În calitate de asigurător oficial, Allianz-Țiriac va pune la dispoziția sportivilor paralimpici și antrenorilor lor produse ce acoperă cheltuielile medicale pentru călătorii în străinătate, dar și asigurări auto (RCA și Casco).

„Comitetul Paralimpic Român este încântat să anunțe semnarea unui parteneriat cu Allianz-Țiriac pentru acoperirea tuturor costurilor cu asigurările necesare sportivilor și echipelor paralimpice pentru participarea la competițiile internaționale. Mulțumim pentru susținere și suntem încrezători că acesta este doar începutul unei călătorii frumoase împreună”, a declarat Sally Wood Lamont, președintele Comitetului Paralimpic Român.

În următoarele luni sportivii noștri paralimpici vor participa la competiții foarte importante, precum Campionatul European Para Tir cu Arc, Campionatul European de Fotbal pentru Nevăzători, Campionatul European de Para Triatlon, Campionatul Mondial de Para Tenis de Masa și Judo pentru Nevăzători, Jocurile Paralimpice Europene de Tineret – Para Atletism, Para Tenis de masa, Para Înot.

Text și foto: Allianz-Ţiriac Asigurări

Divizia Market Management şi Comunicare

spot_img

Articole asemănătoare

Foto: Cartușe, un pistol și un act falsificat, descoperite la controlul din Aeroportul Chișinău

În Aeroportul Internațional Chișinău, în cadrul controlului special polițiștii de frontieră au depistat cartușe, un pistol și un act falsificat. Documentați pe cazul dat sunt trei cetățeni străini.

Expoziția „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE” merită văzută!

Consiliul Judeţean Vaslui, Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad vă prezintă expoziţia cu caracter temporar „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE”, ce va fi vernisată sâmbătă, 9 decembrie 2023, ora 12.00, la sediul muzeului din str. Republicii nr. 235.

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.