vineri, iunie 2, 2023
16.5 C
București
spot_img

Allianz-Țiriac și Comitetul Paralimpic Român își unesc forțele pentru susținerea sportivilor

Allianz-Țiriac Asigurări, reprezentantul în România al celui mai valoros brand de asigurări din lume, a devenit asigurătorul oficial al sportivilor paralimpici, după ce a semnat un parteneriat cu Comitetul Paralimpic Român.

Inițiativa se aliniază la valorile și strategia Allianz-Țiriac și completează proiectele de susținere a performanței sportive în derulare, printre care se numără parteneriatul cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR). La nivel global grupul Allianz sprijină printr-un parteneriat strategic, pe termen lung, mișcările olimpice și paralimpice.

“Sportivii paralimpici sunt exemple pentru fiecare dintre noi, ne demonstrează că orice barieră poate fi depășită cu voință, consecvență și că fiecare dintre noi poate atinge performanța cu atitudinea potrivită. Au toată admirația și atenția noastră și le suntem alături, pentru că eforturile lor merită să fie mai mult cunoscute. Suntem pregătiți să construim împreună un parteneriat de durată pentru un viitor mai bun și incluziv”, a declarat , CEO al Allianz-Țiriac.

La Comitetului Paralimpic Român sunt afiliate 38 de structuri sportive ce formează o echipă de 277 de atleți activi competițional la 14 discipline sportive adaptate.

În calitate de asigurător oficial, Allianz-Țiriac va pune la dispoziția sportivilor paralimpici și antrenorilor lor produse ce acoperă cheltuielile medicale pentru călătorii în străinătate, dar și asigurări auto (RCA și Casco).

„Comitetul Paralimpic Român este încântat să anunțe semnarea unui parteneriat cu Allianz-Țiriac pentru acoperirea tuturor costurilor cu asigurările necesare sportivilor și echipelor paralimpice pentru participarea la competițiile internaționale. Mulțumim pentru susținere și suntem încrezători că acesta este doar începutul unei călătorii frumoase împreună”, a declarat Sally Wood Lamont, președintele Comitetului Paralimpic Român.

În următoarele luni sportivii noștri paralimpici vor participa la competiții foarte importante, precum Campionatul European Para Tir cu Arc, Campionatul European de Fotbal pentru Nevăzători, Campionatul European de Para Triatlon, Campionatul Mondial de Para Tenis de Masa și Judo pentru Nevăzători, Jocurile Paralimpice Europene de Tineret – Para Atletism, Para Tenis de masa, Para Înot.

Text și foto: Allianz-Ţiriac Asigurări

Divizia Market Management şi Comunicare

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole