Allianz-Țiriac simplifică achiziția asigurărilor auto

Date:

Share post:

Allianz-Țiriac anunță simplificafrea procesului de achiziție a asigurărilor auto prin reducerea la jumătate a numărului de întrebări adresate clienților pentru emiterea unei polițe.

Astfel, în mai puțin de 5 minute și după maximum 11 întrebări, clienții persoane fizice primesc asigurarea auto, My Car (Casco si RCA) sau RCA, direct pe e-mail, se arată într-un comunicat media emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Clienții care accesează website-ul www.allianztiriac.ro au posibilitatea să obțină o cotație tarifară în timp real și să încheie asigurarea pe loc. În cazul în care își doresc să obțină mai multe informații despre acoperiri și pachetul cel mai potrivit pentru nevoile lor, după obținerea unei cotații online, pot să solicite o discuție cu un consultant Allianz-Țiriac sau să ne contacteze telefonic. Soluția de simplificare va fi în curând disponibilă tuturor partenerilor de distribuție ai Allianz-Țiriac – agenți și brokeri – și va continua să fie dezvoltată.

Noua modalitate de cotare și achiziție completează inițiativele de simplificare ale Allianz-Țiriac, precum serviciul Claims Tracker care permite clienților să monitorizeze oricând stadiul dosarului de daună și să încarce online toate documentele necesare soluționării acestuia.

„Soluția de simplificare pe care am lansat-o astăzi, în prima fază pe website-ul Allianz-Țiriac, va fi disponibilă în perioada imediat următoare tuturor partenerilor noștri de distribuție – agenți și brokeri. Consultanța de calitate oferită de partenerii noștri a fost principalul contribuitor la performanța Allianz-Țiriac în cei peste 26 de ani de existență și rămâne un element cheie pentru succesul viitor. Simplificarea achiziției asigurărilor auto este doar o parte din procesul de echipare a consultanților și partenerilor noștri cu instrumente moderne, simple și intuitive, pentru ca ei să poată răspundă așteptărilor actuale ale clienților”, a declarat Virgil Șoncutean, CEO al Allianz-Țiriac Asigurări.

În varianta simplificată de achiziție a asigurărilor auto, clienții parcurg patru pași simpli: oferă informații despre mașină și sofer, primesc oferta de preț, stabilesc detaliile finale, iar după validare, primesc electronic asigurarea. Soluția Allianz-Țiriac comunică cu bazele de date publice, ceea ce permite precompletarea automată a datelor de identificare a autovehiculului și face astfel achiziția mult mai rapidă.

Obținerea unei cotații, dar și achiziția simplificată pot fi efectuate direct de pe computer, telefon mobil sau tabletă, în limba română sau în engleză.

În cazul asigurării RCA, clienții pot adăuga în acoperire decontarea directă, care, la un tarif mediu de 88 lei, le oferă acces la serviciile prompte ale Allianz-Țiriac chiar și atunci când sunt loviți în trafic de șoferi cu asigurare la alte companii.

Noua modalitate de cotare și achiziție pe segmentul asigurărilor auto a fost lansată de grupul Allianz în același timp în toate țările din regiunea Europei Centrale și de Est.

Istoric Allianz-Țiriac Asigurări

Allianz-Țiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare și asigurări și cel mai valoros brand de asigurări din lume, potrivit celei mai recente evaluări Interbrand. În România, compania se bucură de stabilitate financiară și de încrederea clienților de peste 25 de ani. Succesul Allianz-Țiriac stă în echipa de peste 4.000 de profesioniști care se află în spatele fiecărei reușite a companiei.  Responsabilitatea, cooperarea, integritatea și încrederea sunt valorile care ne definesc.

Text și foto: PR Allianz-Țiriac

Foto deschidere: Twitter

spot_img

Articole asemănătoare

Foto: Cartușe, un pistol și un act falsificat, descoperite la controlul din Aeroportul Chișinău

În Aeroportul Internațional Chișinău, în cadrul controlului special polițiștii de frontieră au depistat cartușe, un pistol și un act falsificat. Documentați pe cazul dat sunt trei cetățeni străini.

Expoziția „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE” merită văzută!

Consiliul Judeţean Vaslui, Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad vă prezintă expoziţia cu caracter temporar „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE”, ce va fi vernisată sâmbătă, 9 decembrie 2023, ora 12.00, la sediul muzeului din str. Republicii nr. 235.

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.