luni, septembrie 25, 2023
19.5 C
București
spot_img

ANAF organizează peste 100 de întâlniri cu contribuabilii, în luna decembrie

Agenția Națională de Administrare Fiscală din România organizează în întreaga țară, în luna decembrie, 106 întâlniri cu contribuabilii, unele dintre acestea fiind organizate în colaborare cu organisme profesionale şi alte instituţii publice.
Principalele teme abordate în cadrul întâlnirilor sunt: “Serviciile electronice oferite de ANAF şi avantajele utilizării acestora – SPV, “Obligaţiile fiscale generale de declarare şi de plată in luna DECEMBRIE 2018”, “Eșalonarea la plată a obligațiilor fiscale”, “Case de marcat – facilităţi, obligaţii, termene”, transmite Serviciul de presă al Agenției Naționale de Administrare Publică din România. 
Lista întâlnirilor, structurată pentru fiecare Direcție Generală Regională a Finanțelor Publice, este publicată pe portalul www.anaf.ro și este disponibilă la următorul link:https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm.
Înscrierea participanților se realizează prin intermediul Formularului de Contact, accesibil tot pe portalul www.anaf.ro  https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/asistenta_contribuabili/persoane_fizice/asistenta_prin_email), în limita locurilor disponibile.

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole