Anul Porcului de Pământ aduce belșug și pace

Date:

Share post:

Anul Mistrețului/Porcului de Pământ este caracterizat prin belșug, pace, bucurie, prietenie şi iubire, pentru toate semnele zodiacului. Conform tradiţiei, sărbătorirea Anului Nou chinezesc are loc 15 zile la rând, atât cât durează un ciclu lunar, de la Luna nouă la Luna plină.

Am intrat oficial în anul Mistrețului de Pământ. Anul Mistrețului de pământ este un an mai bun decât ultimii ani. Anul Nou Chinezesc se sărbătorește în anul 2019 după calendarul tradițional chinezesc pe 5 februarie 2019, adică după data de 4 februarie, când intrăm în anul Mistrețului conform calendarului tradițional Solar. Anul nou chinezesc se sărbătorește mai mult de două săptămâni. Fiecare dintre cele 15 zile de sărbătoare este dedicată anumitor activităţi sociale şi familiale. Au loc reuniuni familiale mult așteptate, pentru unii chinezi fiind nevoie să se deplaseze sute de kilometri pentru întâlnirea cu cei dragi.

Ce înseamnă Mistrețul de Pământ?

Mistrețul înseamnă liniște, calmitate. El merge încet, dar înainte. Privește optimist spre viitor. Ziua de mâine este o altă zi, mai bună! Pământul înseamnă stabilitate, siguranță și pace. Cine nu își dorește să fie cu picioarele pe Pământ? Toți ne dorim ancorarea în teluric. Doar așa vom știi, cu siguranță, ce vrem de la viață. Trebuie să iubim natura înconjurătoare și să mulțumim mamei Pământ că existăm. Natura, care se răzvrătește uneori, ne transmite un mesaj. Iar mesajul ei este simplu: iubiți Pământul, trăiți în armonie și pace! Doar așa veți simți bucuria deplină a vieții și veți fi împliniți sufletește.

Interacțiune și înțelegere

Energia nouă, adusă de zodia Mistreț de pământ, ne va schimba în anul 2019 modul de a interacționa și de a ne înțelege cu ceilalți. Cu toții vom începe să manifestăm fie din calitățile Mistrețului, precum bunătate, onestitate, sinceritate, ordine, disciplină, fie din defectele sale: încăpățânare, materialism, mânie, credulitate, nesiguranță, lene. Pentru o evoluție pozitivă, benefică, ar fi bine să manifestăm conștientizare, acceptare, iertare, înțelegere, răbdare și desigur, iubire, astfel încât să avem asigurat succesul și reușita în tot ceea ce ne-am propus, pentru binele nostru suprem.  Anul acesta, pe 4 februarie s-a încheiat Anul Câinelui de Pământ, iar, după Anul Porcului de Pământ, va urma cel al Şobolanului de Metal. Din bine, spre foarte bine.                                                                    

Surse: Zodiacool, alte surse on-line, dezvoltare personala, psihologie

Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Pixabay

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.