miercuri, februarie 8, 2023
-2 C
București
spot_img

Astronautul pensionar Buzz Aldrin s-a căsătorit la cea de-a 93-a aniversare

Buzz Aldrin, celebrul astronaut și fost pilot de vânătoare în Războiul din Coreea, care a intrat în istorie în urmă cu zeci de ani, pășind pe Lună, a anunțat sâmbătă că s-a căsătorit cu “dragostea sa de lungă durată” la Los Angeles, cu ocazia împlinirii vârstei de 93 de ani.

O nouă viață la 93 de ani

Evenimentul a fost anunțat chiar de proaspătul mire pe pagina sa de Twitter.

“Sunt încântat să anunț că eu & Dr. Anca Faur, dragostea mea de lungă durată, ne-am căsătorit”, a scris Aldrin sâmbătă pe Twitter. “Ne-am unit în sfânta căsătorie într-o mică ceremonie privată în Los Angeles & suntem la fel de încântați ca niște adolescenți care fug de acasă”.

Aldrin a postat pe Twitter și fotografii ale cuplului în ziua nunții lor. El a purtat un papion negru și un smoching împodobit cu insigne, în timp ce Faur, în vârstă de 63 de ani, a zâmbit într-o rochie cu mâneci lungi și dantelă complexă, în timp ce ținea în mână un buchet de flori albe și roz.

Aldrin – care a devenit celebru pe plan internațional când a pășit pe Lună împreună cu Neil Armstrong în misiunea Apollo 11 din 1969 – a fost căsătorit și a divorțat de trei ori înainte de a se căsători cu Faur, care este vicepreședinte executiv al Buzz Aldrin Ventures, potrivit paginii sale de Instagram.

La rândul ei, Faur are un doctorat în inginerie chimică de la Universitatea din Pittsburgh și a lucrat anterior la compania chimică britanică Johnson Matthey și la California Hydrogen Business Council, potrivit profilului său de pe LinkedIn.

Conturile sale de socializare prezintă fotografii cu ea și Aldrin călătorind în lume, călătorind cu elicopterele și sărbătorind împreună sărbătorile din ultimii ani.

El a fost căsătorit anterior cu Joan Ann Archer (căsătorit între 1954-1974), Beverly Van Zile (1975-1978) și Lois Driggs Cannon (1988-2012).

Din imaginile postate în mediul online se vede că sunt fericiți și aceasta este cel mai important, dincolo de ceea ce crede lumea.

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole