Atenție! Fiți informați din prima sursă! 20 Iunie 2024

Date:

Share post:

Atenție! Fiți informați din prima sursă! 20 Iunie 2024. Aflăm de la frontieră știri calde, de ultimă oră. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

⚠️ La această oră se atestă flux majorat în PTF Leușeni-Albița. Din cauza unor defecțiunile tehnice la baza de date a autorităților române, a fost întreruptă activitatea de control la trecerea frontierei prin Albița.

Până la redresarea situației, reprezentanții de frontieră îndeamnăși roagă toți călătorii să prezinte înțelegere și răbdare.

Important! Este bine să știm…

În comunicatul trimis spre difuzare redacției Infoanunț se menționează că PTF Costești, PTF Sculeni sau PTF Leova (program de lucru 08:00 – 20:00). activează în regim normal, fiind înregistrat flux minimal de călători și mijloace de transport. Optați din timp pentru acest punct de trecere!

Text și foto: PR
Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI Republica Moldova

 

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.