sâmbătă, iunie 10, 2023
29.1 C
București
spot_img

Au participat și au câștigat. Este vorba despre polițiști. De unde sunt aceștia

În perioada 27-29 mai a.c., în stațiunea Slănic Moldova a avut loc competiția sportivă Cupa României Hand to Hand Fighting, la care au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Bacău.

Stilurile de luptă din cadrul competiției, respectiv self defence, light contact și full contact le-au adus polițiștilor locuri pe podium, ne spune Cătălina Păduraru, subcomisar poliție.

În acest context, agentul șef adjunct de poliție, Moraru Ștefănuț, a câștigat locul 1 la self defence și locul 3 la light contact, iar agent de poliție, Traciu Florin, a ocupat poziția 3 pe podium la stilul self defence.

Competiția a avut drept scop perfecționarea stilului de luptă, menționează aceleași surse, pentru INFO ANUNȚ.

Au condus sub influența alcoolului

La data de 28 mai a.c, polițiștii Staţiunii Tg.Ocna au depistat pe Bulevardul Ferdinand I, un conducător auto de 51 de ani, din județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma rezultatului menţionat, conducătorul auto a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge.

Pentru cauz a dată se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii comiterii infracţiunii de refuz sau sustragere la prelevarea de mostre biologice.

Foto: Poliția Română Bacău

 

 

 

 

 

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole